maanantai 4. helmikuuta 2013

Vierailu

Tänään sitten sain vihdoin ja viimein aikaiseksi suunnata kahvittelemaan tyttösen kanssa Pirjon ja tämän miehen luokse. Puhetta vierailusta oli jo kesällä mutta se sitten hieman venähti. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Tunnen siis Pirjon ammattikoulun ajoilta joilloin olin työharjoittelussa Käpykankaan vanhainkodilla ja Kuoppakankaan ruokapalvelukeskuksessa. Yhteyden pito on jatkunut siitä lähtien ja ollaan aina muutamat sanat vaihdettu jos ollaan jossain nähty. 

Vierailua kuitenkin hieman varjosti ikävä mahakipu. Viime yö oli mennyt valvoessa koska aamuyöllä oli alkanut todella inhottava kipu alavatsassa. Ensin ajattelin että se menee ohi ja yritin pysyä sängyssä. Sitten kipu alkoi sietämättömäksi ja ajattelin siirtyä pesuhuoneeseen etten herätä Juulia. Siellä sitten makasin lattialla ja itkin kun koski niin paljon. Juulikin heräsi siihen ja tuli ihmettelemään mikä äidillä on. Yritäppä siinä sitten rauhoitella lasta samalla. Lopulta kipu alkoi hellittää ja ajattelin että kyllä nyt sänkyyn uskaltaa mennä. Nukuttiin sitten melkeen kymmeneen asti kun oltiin yöllä valvottu. Koko päivän sitten on pientä mahakipua tuntunut ja huonoa oloa. Jospa huomenna olisi sitten parempi päivä..

Mutta sitten itse postauksen aiheeseen. Kun tyttö vihdoin heräsi päikkäreiltään puoli neljän aikaan niin syötiin pikainen välipala ja lähdettiin käppäilee vesitornille. Pirjo oli meitä vastassa näyttämässä mistä päästään sisälle ja oikealla hissillä ylös. Sisällä sit Juuli ei ollu moksiskaan kun Pirjo otti häneltä ulkovaatteet pois. Ja ensin vähän tutkittiin asuntoa jonka jälkeen neiti löysikin lelukorin ja leikkiminen sai alkaa. Olipas ihana nähdä ettei Juuli vierastanut ollenkaan ! ♥






Sitten kahvipöytä jo kutsuikin.



Kyllä oli taas herkkuja. Ja Juulikin tykkäs. Halusi maistaa jopa tuoretta mangoa ja ihastui siihen ! Voisikin sit kotiakkin ostaa kerta maistui.

Sit taas hieman leikkimistä ja kun kello alkoi lähestyä puolta kuutta niin hynttyyt niskaan ja ulos odottelee bussia. Kiva päivä takana kivusta huolimatta ! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti