torstai 7. helmikuuta 2013

Shopping

Tätä päivää oli jo ootettu. Pääsisin VIHDOIN kiertelemään kauppoja ja etsimään uusia farkkuja ! Juuli meni siksi aikaa Antti - kummin luokse kyläilemään. Jenna nappas mut sit kyytiin niiden pihasta ja lähdettiin kiertelemään vaatekauppoja. Mulla oli ainoastaan aikomuksena ostaa ne yhdet ja suhtkoht edulliset farkut. Sitten kun olisi parempi rahatilanne niin voisi ostaa lisää. Ensiksi menimme modaan ja hahhaa, sieltä ne sitten löytyikin, eikä hinta päätä huimannut ! 34,95e.




Olin päättänyt että mitään muuta en osta. Nuo farkut oli se tärkein ostos, mutta jos kivoja alusvaatteita löytyy alelaareista niin sit sellaisiakin voisi ostaa. Kapphallista löysin kivat pikkupöksyt, 3e. Ja ai että kuinka paljon kaikkia ihania lastenvaatteita siellä oli myynnissä ! Pitää ehkä ensiviikolla suunnata uudestaan sinne ostaa Juulille vaatteita.

Pyörähdettiin sit vielä jimmarissa ja sieltä lähti Jennalle farkut ja nahkatakki. Kaiken kruunasi hesen juustoateria ! 
Oli tooooooosi kiva päivä Jennan kanssa. Viime näkemisestäkin oli jo aikaa ja oli kiva saada jutustella. Täytyy yrittää nähdä taas piakkoin. ♥

Puoli kolmen jälkeen kävin sitten hakemassa lapsosen kotiin. Juuli oli ollut kiltisti ja leikkinyt kovasti. Oli ollut niin kivaa neidillä ettei kotiin ois huvittanu lähteä. Kiitos Antille ja Jennylle lapsen hoidosta ! :)
Sisko ja Jani tuli sit meillä vielä käymään. Kiva päivä kaikinpuolin. Huomenna sit töihin ja Juuli lähtee isälleen viikonlopuksi.

2 kommenttia:

  1. Hienot farkut! Istuu hyvin :)
    Ite en oo ostanu yli vuoteen farkkuja xDD

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kerrankin löytyi farkut joista oikeesti tykkään ! :) Aijaa, mikset olet ostanut ? Blogisi vaikuttaa mielenkiintoiselta, täytyy illalla töiden jälkeen lueskella hieman ! :)

    VastaaPoista