keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Aikatauluttamista

Vaikka näitä vapaita tässä onkin kerennyt jo hieman olemaan niin tuntuu että sitä ollaan vaan entistä kiireisempiä kuin töiden ohella. Jokaisena päivänä on ollut jotain, ennen neidin päiväunia ja niiden jälkeen. Miksei vuorokaudessa voi olla enenpää tunteja ? Onneksi on olemassa tuo kalenteri. Muuten en varmaan muistaisi mitä minäkin päivänä tapahtuu ja mihin aikaan.

Tiistaina aamusella Jonnan piti tulla aamukahville mutta pienimuotoisen ongelman takia siirrettiin kahvittelua tälle aamulle. Juulin päikkäreiden jälkeen käytiin sitten pyörähtää savontiellä ja iltakuuden bussilla kotia. Äippä tuli seittemän aikaan sitten tänne ja mä pääsin käymään salilla. Kyllä se vaan on niin että vaikkei sinne aina jaksaisi lähteä, niin kyllä siellä hyvä mieli tulee ja paljon paremmalla fiiliksellä voi lähteä kotia !

Ja aivan kuin alitajuntaisesti osasin herätä tänä aamuna kahdeksan maissa, Emma oli laittanu aamulla viestiä että pyörii sen aikaa kaupassa kunnes me herätään ja tulee sitten aamukahville. Enpä oo aikasemmi yhtä nopeesti ollu "edustavana" ja valmis ottamaan kavereita kylään. Ooteltiin sitten vielä Jonnaa messiin ja juotiin kahvit ja mutustettiin pullaa. Olipas kiva nähdä tyttöjä pitkästä aikaa ! ♥ Täytyy vaan useammin järjestää aikaa ja vaihdella kuulumisia. 

Ja kerrankin sain Juulin ajoissa päikkäreille, vähän jo kahentoista jälkeen. Kolmen maissa Maikku tuleekin sit vielä kahvilla käymään ja loppuilta meneekin varmaan hieman siivoillessa ja ulkoillessa. Huomenna Jennan kanssa kaupungille ja neiti menee Antti - kummin luokse hoitoon.

Ja mun uus lemppari kappale. Anssi Kela - Levoton tyttö

2 kommenttia:

  1. Mulla aika usein sama fiilis, että ei riitä vuorokaudessa tunnit kaikkeen mitä pitäs tehä.. :D

    VastaaPoista