perjantai 27. heinäkuuta 2012

Viikonloppu ilman tyttöä (+viikon kuulumiset)

Tänään olisi sitten se päivä että neiti suunnistaa viikonlopuksi isänsä luokse. Mitenkähän pärjään sunnuntaihin asti yksinään täällä ? No, aion ainakin nukkua aamuisin pitkään ja olla vaan ! Tänään olisi kylläkin tehtävä surullisen kuuluisa siivoaminen. Lattiat ovat viimeksi maanantaina nähneet imurin ja sen on täällä näköistäkin. Mutta kerrataanpas hieman viikon kuulumisia.


Maanantaina käytiin moikkaamassa Emmaa ja Helmiä, mitään sen erikoisempaa ei ollutkaan.  Illalla käytiin vielä äidin ja Pippa-koiran kanssa vajaan tunnin vaunuilu lenkillä.
Tiistaina talonmiehet kävi korjaamassa parvekkeen ovea ja Juuli ihan surutta heitteli miehiä pehmoleluillaan. :) Eipähän ainakaan pelännyt niitä. Iinakin kävi pitkästä aikaa moikkaamassa meitä, lupasi tulla seuraavalla viikolla katsomaan Juulia siksi aikaa jos minulla on jotain menoa. Iltasella Juuli oli sen aikaa isällään että mun äiti sai värjättyä mun hiukset. KIITOS äiti ! 
Keskiviikkona Juulin kummit Antti ja Teemu, sekä Teemun tyttöystävä Anni tulivat moikkaamaan neitokaista. Meininkiä riitti ja Teemu jopa syötti välipalan neidille ! :)
Torstaina neitokaisen päikkäreiden jälkeen suunnattiin Saulin ja Juhon luokse uutta asuntoa katsomaan. Juuli ei edes pelännyt Sohvi-koiraa vaan innostui jopa heittelemään sille palloa. Tässä muutamia kuvia sieltä.






Sohvi



Sauli ja Jojo

Poikien luota mentiin sitten Sirkan luokse syömään. Samukin tuli tyttöä katsomaan. 
Tänä aamuna herättiin normaalia aikaisemmin, jo ennen kaheksaa. Muina aamuina neiti on noussut ylös vasta yheksän aikaan. Ooteltiin sitten että Sirkka tuli meille ja lähdettiin kaupassa käymään. Nautiskeltiin sitten kahvia ja suklaatäytedonitsia, tai minä en syöny, join vain kahvin ;)
Päikkäreiden jälkeen Juuli näytti siltä kun olisi juuri käynyt uimassa, oli aivan hiestä märkä joten eiku neiti vannaan ja pesulle. Nyt sit vaan odotellaan että isukki tulee hakemaan neitiä ja äidin vapaa viikonloppu voi alkaa ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti