perjantai 6. heinäkuuta 2012

Serkkutyttöjä vahtimassa

Maanantaina suuntasimme Juulin kanssa omaniemeen kahta serkkutyttöä "vahtimaan", toisin sanoen seuraa pitämään ja vähän perään katselemaan. :) Satu aloittaa syksyllä seiskaluokan ja Taika menee muistaakseni neloselle jo, vai oliko se sittenkin kolmannelle ? No kuitenkin!
Iltasella Taikalla oli ratsastustunti Rella Vinurissa, Juuli oli ihan innoissaan kun näki heppoja ! Maanantai iltana ei taidettu sitten mitään sen kummempaa tehdäkkään.
Tiistaina oltiin Taikan kanssa täällä minun luona käymässä kun Henna tuli poikansa Jeremiaksen kanssa kyläilemään. Satu oli viettämässä kaverinsa synttäreitä joten ei ollut mukana. Käytiin illalla myös kaupassa, on pikkuisen muuttunu tuo jorkkalan s-market, nythän se näyttää jo ihan kaupalta ! Tai no onhan se ennenkin näyttäny mutta nyt siellä oli tosi siistiä.
Keskiviikkona sitten mentiin pikkuneidin päikkäreiden jälkeen lettuja syömään Sirkan luokse. Ai että ne on hyviä, melkeen kuin ois taivaaseen päässy ! Ja pakko oli käyä illaksi lisää jäätelöä ostamassa. Juuli myös illalla hieman sai leikkiä rantavedessä, uimaan ei menty kun oli sen verran viileää vettä vielä.
Torstai aamuna kun kaikki oltiin hereillä käytiin täyttämässä minun jääkaappi, kun oli auto käytössä niin pysty ostaa kaiken kerralla. Poikettiin vielä tytön päikkäreiden jälkeen uudelleen kaupungissa kun kävin hakee vaatteidennkorjausliikkeestä matkarattaiden korjatut kangasosat. Sitten oltiin vaan ulkona ja tytöt ui. Ja neitokaisen iltaruoan jälkeen lähdimme sitten kotiin, tyttöjen vanhemmat tulisivat sen verran myöhään kotiin että ei kehdattu jäädä oottamaan kun kotona ootti kaikki hommat. Mutta tosi kiva viikko oli tyttöjen kanssa ja onhan se ihana tulla omaan kotiin ja päästä nukkumaan omaan sänkyyn. <3 
Ja nyt tähän loppuun KUNNON KUVA PLÄJÄYS !


kukkaisneiti <3





Satu sai pusun :)





Äiti yritti pusua antaa mutta Juuli työnsi lehden väliin.



Juuli ja Rontti





Rontti ui.



Satu ja Juuli







LAMPAAT ! :)









Alussa neiti pelkäsi lampaita mutta uskaltautui kuitenkin koskettamaan.

Mansikka. :)

Kukkameri
Juulin omenapuu
Omenapuu ei ollutkaan kiva

Juuli ja melkein yhtä iso lelukoira
Taika ja Juuli








Juuli ja Sirkka















Kesäkissa Miau

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti