lauantai 14. heinäkuuta 2012

Viikon kuulumisia

Viime postauksesta onkin vierähtänyt yli viikko. En ole vain jaksanut kirjoitella vaikka onkin sattunut kaikkea kivaa ja vähemmän kivaa. 
Jokaiselle päivälle oli jotain, kavereita kävi kylässä, uusia ja vanhoja. Oltiin tyttösen kanssa kaupungilla, vierailtiin aamuisin äitini luona koiravauvoja moikkaamassa ja leivoin taas pitkästä aikaa ! 
Satunnaisia kuvia viikolta.






NAMS !
Perjantaina vietettiin tyttöjeniltaa Jennan kanssa. Kyllä sitä huomaa että niitä hyviä ystäviä on olemassa. Jenna on yksi heistä kolmesta. <3 Tekee niin hyvää päästä aina välillä irrottautumaan arjesta ja olla murehtimatta liikoja. Minun ja Samun erosta on kohta kulunut vasta 2 kuukautta, mutta nyt vasta alan pikkuhiljaa ymmärtämään että minun on jatkettava elämää eteenpäin, ilman sitä toista jonka kanssa luulin olevani koko loppuelämäni. Mutta ystävien avulla jaksaa ! <3 
Kuvia illasta.








hedelmäpommit

hyi hitto nää oli kyllä tosi pahat !



seksiä rannalla

Juuli tuotiin kotiin sitten lauantaina kuuden jälkeen. Oli tullut kipeäksi isän luona ollessaan.
Harmittaa kun toisella nenä vuotaa koko ajan ja yöllä alkoi yskäkin. Onneks tyttö kuitenkin sai nukuttua, minä sain unta vasta neljän aikaan yöllä, en tiedä miksi.. Liikaa taas varmaan kaikkee mietittävää olevinaan. Mutta tänään mennään käymään isomummon luona, ei ollakkaa nähty viikkoon. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti