perjantai 6. heinäkuuta 2012

Aurinkoisia hetkiä

Eilen aamulla käytiin neidin kanssa äidin luona. Kyllä tuo tyttö on aina vaan niin onnessaan kun pääsee mummon luokse. <3 Tässä muutamia kuvia.





Juuli nukahtikin päikkäreille nopsaan kun oltiin koko aamu oltu ulkona leikkimässä. Päikkäreiden jälkeen lähdettiin käymään sitten kaupungissa vähän kävelemässä. Ja käytiin kelalla hoitaa muutamat asiat, tyttöä vähän ujostutti siellä. :)

Poikettiin myös omaniemessä kahvit juomassa ja Tuija näytti kuvia Posion reissulta ja Tiina ja Riku viettivät sillävälin aikaa Juulin kanssa.

Illalla oli vielä niin hyvä keli että aattelin että käydäämpä vielä tuolla kaupassa. Juuli jaksoi pois tullessa kävellä melkein koko matkan itse ! Mutta sitten äitin syli oli paljon mukavampi tapa matkustaa. :) Väsäsin myös mansikkarahkan, ai että oli hyvää ! Ja lopuksi suihkun kautta sänkyyn tytön kanssa. 

Tänä aamuna neiti pomppas pirteänä ylös jo ennen kaheksaa ja sillävälin kun olin ruokkimassa kissaa Juuli oli itse kiivennyt sänkyyn ! Iso tyttö jo kun pääsi sinne itse. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti