torstai 19. heinäkuuta 2012

Sadepäivien touhuiluja

Koko viikon on taas vaan satanu. Koko ajan vaan sataa. Kehtaa minnekkään lähteä kun sataa. Ja tyttö on kaikenlisäks kipeä. Ohhoijaa. 
Tiistai iltana käytiin Juulin ja Sirkan kanssa iltatorilla. Ihan kiva reissu mutta harmi vaan että TAAS satoi vettä. Mukaan lähti 3 litraa mansikoita. :)
Keskiviikkona aloittelin aamulla suursiivousta. Hyi yäks miten likaset lattiat meillä on ollu kun en oo vähään aikaan luutunnu. Oli sen näköistä pesuvettä tosiaan. :D Juulin päikkäreiden jälkeen käytiin sitten moikkaamassa Jonnaa ja Hilla - koiraa. Sit kotiin tekemään loppusiivous ja samalla innostuin vaihtamaan olohuoneessa järjestystä.


Sohva siirtyi viereiselle seinälle kirjahyllyn paikalle.

Ja kirjahylly siirtyi sohvan paikalle.

Tv-taso ikkunan eteen.





Nyt tuntuu paljon avarammalta. Kunhan sitten jossain vaiheessa uuden sohvan saan ostettua niin pääsee sohvapöytäkin paremmalle paikalle. 
Tänään ollaan tytön kanssa vaan oltu ja leikitty. Samukin kävi töidensä jälkeen täällä Juulia moikkaamassa. Illalla sit reippaana tyttönä kipaisin kävellen osmajoentielle hakemaan pyörää kun se oli jäänyt Jonnan luo. Kiva iltalenkki tuli heitettyä, eikä tullu kuuma kun sato vettä. TAAS. Nautiskeltiin sitten myöhemmi tässä Juulin ja Sirkan kanssa mansikkarahkaa. Nams, se on vaan niin hyvää. 
Juuli halus jo puoli yhdeksän aikaan mennä sänkyyn, mikäs siinä, mä pääsen sit rauhassa alkaa katsomaan illan elokuvaa. :)


2 kommenttia:

  1. Kukas tää Sirkka on? Mietin vaan kun niin useassa postauksessa olet hänestä puhunut.. :)

    VastaaPoista