perjantai 1. kesäkuuta 2012

Siskon valmistujaiset

Meidän aamu alkoi oikein rauhallisissa merkeissä. Neiti pomppas pirteänä ylös jo ennen kahdeksaa. Siinä syötiin molemmat aamupalat ja hoidettiin neidin muut aamutouhut. Päiväruuan jälkeen pakkasin kaikki kamat valmiiksi valmistujais reissua varten, kävellään siis tuonne liikuntatalolle. Juuli normaalisti alkaisi nukkumaan päikkäreitä 12 aikaan mutta lähdettiin ulos jo puol 12 kun tarkoituksen oli rattaiden kanssa lähteä, että nukahtaisi varmasti ajoissa ja kerkeis nukkua muutaman tunnin ennenkun juhlat kahden aikaan alkaisivat. 
Noo, unesta ei ollut tietoakaan, kaikki muu kiinnosti ja oli hauskempaa kuin nukkumaan alkaminen. Kello lähenteli yhtä ja neiti oli niin väsynyt mutta ei vaan suostunut alkaa nukkumaan. Kauheita itkupotkuraivareita sai, oli vaan niin väsynyt. Ja eihän sitä tietenkään suuren ihmismäärän keskellä kannata nukkua, ihmisiä täytyy katsella. :D
Olin ajatellu että jäädään ihan eteen istumaan, että nähhään koko juhla, no, ei siitä tullut sit mitään. Neiti vaan kiukkusi ja huuti niin päätin paeta katsomon taakse, sai sitten siellä riehua kun ei kaikki ollu töllistelemässä. Ja just kahden aikaan kun juhla alkoi, niin uni otti vallan ja neiti nukahti. Vihdoinkin ! 


Tunnin ajan malttoi nukkua, ihme että edes niinkin pitkään, ottaen huomioon miten kova meteli siellä oli ! Isukkikin ilmaantui paikalla, syötin pikaisesti välipalan kun päiväruuasta oli vierähtänyt aika pitkä aika. Loppuajan neiti olikin sitten ihan kiltisti. Tässä muutamia kuvia.


Neiti katseli juhlaa








Lähdettiin juhlan jälkeen kävelemään kotiin ja aattelin että poiketaan prisman kautta. Ai että minkä kohtauksen neiti sai parkkipaikalla. Häpesin silmät päästäni ! Juuli hakkas, raapi, potki ja huuti. Ja kaikki vaan sen takia, kun yritin pitää häntä kädestä kiinni ettei juokse autojen alle. Ja kun se ei onnistunut niin yritin laittaa rattaisiin. Ja sittenhän se vasta kauheeks taisteluks muuttuikin. No, olipahan viihdettä yleisölle.. Jäi minulle kauniit muistot kaulaan. Kiitos lapseni. <3 

Isä ja Kerttu kävi myöhemmin kylässä. Ja Helenakin kävi moikkaamassa ennenkun neiti meni yöpuulle. Kaikinpuolin tapahtuma rikas päivä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti