sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Rippijuhlia

Neidin kanssa kaheksan aikaan herättiin. Laitoin neidin katselee lastenohjelmia siksi aikaa kun laitoin aamupalaa. Tyttö ei kylläkään katso aina noin läheltä, normaalisti istuu sohvalla mutta nyt taisi olla niin jännä ohjelma että piti mennä lähemmäksi. :)


Päikkäreiden jälkeen matkamme suuntasi serkkutytön rippijuhliin. Haettiin ensiks sisko kyytiin ja sit matka jatkui omaniemeen. Juuli oli ensiksi ihan hämillään kun astuttiin sisälle, niin paljon oli ihmisiä vastassa ja lepertelemässä tytölle. Mutta alku hämmingin jälkeen tyttö oli normaali itsensä, ei vierastanut ketään ! Tässä kuvia.



SATU JA JUULI

TUIJA JA JUULI

NOORA JA JUULI

ARTTU JA JUULI


Voileipäkakuista Juulille maistui parhaiten kalakakku. Mansikkakakkukin oli aika hyvää. :) Oma ruoka ei meinannutkaan maistua, oli niin paljon ihmeteltävää ja kaikille piti esittää mitä osaa niin ruoka jäi sitten kakkoseks..

Mitä sankari edellä, sitä Juuli perässä. Tiina soitti yhden kappaleen pianolla ja eikös neidinkin pitänyt päästä kokeilemaan.










Juhlien jälkeen vietiin sisko kotiin ja käytiin tytön kanssa moikkaamassa äitiäni töissä. Oli Juuli taas haltioissaan kun pääsi mummon syliin. <3 Loppuilta sitten odoteltiin Sirkkaa että tulee hakemaan auton. Ja hieman pelleiltiin tytön kanssa.










Ja tässä kaikki tällä erää. Toivottavasti oli kivan tuntuinen postaus. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti