perjantai 22. kesäkuuta 2012

Parin päivän kuulumisia ja juhannus

Elikkäs. Jojo oli tortaista perjantaihin yötä isällään. Ensimmäistä kertaa olivat ihan kaksistaan koko tämän puolentoista vuoden ajan mitä tyttö on ollut olemassa. Hyvin oli kuulemma mennyt, ehkä hieman nukkumaan meno vaikeuksia, mutta aina muualla se on vaikeampaa kuin omaan sänkyyn nukahtaminen. :) Illalla kun Juuli oli lähtenyt värjäilin tukkaa, nyt on alta punaiset, tai piti olla mutta näyttää enemmän violetilta. Kunhan muutaman kerran värjäilee niin eiköhän se oikee väri ala sit tarttuu ja tulee mieleinen. Laura tuli piristämään iltaani ja toi yllärinä siiderin minulle ! Kyllä maistu hyvältä ! Jutskailtiin niitä näitä ja lopulta oli puolen yön aikaan pakko painua pehkuihin että kerkee nukkumaan ennenkun tyttö tulee aamulla yheksän aikaan kotiin.


Perjantai aamuna Samu sitten toi tytön aamusella. Olipas ihana nähdä tyttöä, vaikka edellisenä iltana viimeksi olimme nähneet. Oltiin aamulla hetki pihalla ennen päiväunia. Sirkka tuli sitten unien jälkeen katsomaan Juulia että minä pääsisin käymään päivystyksessä. On jatkunu flunssainen olo jo reilut 3vk ja on mennyt vaan pahenpaan suuntaan. No, päivystyksessä selvis että on molemmissa poskionteloissa tulehdus. Sain tälle illalla ja seuraavalle aamulle lääkkeet, kun ei tuo apteekkikaan enää auki ollut. 
Sisko ja Jani tulivat piipahtamaan iltapäivällä. Juuli hieman jännitti Janin läsnäoloa mutta lopulta ei enää sitten pelottanut. 






Lähdettiin sitten pyörähtämään äidin luona vaikka olo olikin aika kurja. Juuli oli aivan HALTIOISSAAN pennuista, voi sitä ilon ja ihmetyksen määrää ! :)









Käytiin vielä kurkkaamassa kokko puurtilassa. Aika pieni. Ja itikoita oli paljon. Ja mulla vuoti nenä ihan koko ajan.. 

Kotosalla Juuli nukahti kun tukki sänkyyn. Mulla on nenä ihan tukossa ja korvissa tuntuu painetta. Näinköhän on korvatulehduskin tän illan aikana tullu. Hittolainen. 

MUTTA HAUSKAA JUHANNUSTA KAIKILLE BLOGINI LUKIJOILLE ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti