torstai 28. kesäkuuta 2012

Löytöjä kaupungilta

Äitini tuli aamulla 10 aikaan meille Juulia vahtimaan että minä pääsisin hieman kiertelee kauppoja. Säätiedoissa oli luvattu pilvistä säätä ja ettei sataisi. Paskanlatvat, vettä sato koko ajan, tihuttamalla kylläkin vaan mutta tuolla oli tosi kylmä keli olla.
Ensin H&Mlle. Sieltä en löytäny muuta kuin shortsit.


Kapphallista en löytäny yhtää mittää. Siirryin sit tien toiselle puolelle JIM&JILL liikkeeseen. Sieltä löytyi kiva toppi joka tuli maksamaan vaan vitosen.


Ja taas tien toiselle puolelle kun huomasin että Seppälän ovet oli auki ja sisään lappas ihmisiä. Seppälällä oli avajaiset, oli kiva kun oli niin avaraa verrattuna edelliseen tilaan jossa oli todella ahdasta. Seppälässä olisi ollut vaikka mitä kivaa mutta kokoja oli rajoitetusti. Mukaan kuitenkin lähti mekko.


Rellusta lähti mukkaa valokuvakehikko. Olisi ollut paljon muutakin kivaa mutta kuljetustilani olivat rajalliset. :D Pyörän kyytiin kun ei hirveesti mahdu tavaraa.


Jyskistä löytyi nelisen kappaletta tyynyjä kun olivat tarjouksessa. Nyt ei tarvia nukkua lörppä tyynyillä. Vaan muhkeilla ! Kunhan käyn ne joskus sieltä hakemassa. Sekä toinen valokuvakehikko tarttui mukaan.


Juulin päikkäreiden jälkeen lähdettiin käymään kaupassa. Olipahan reissu ! Tyttöä kiinnosti kaikki muu kuin rattaissa istuminen ja äidin totteleminen.. Meinas pinna olla hieman kireällä. Mutta kotia asti selvittiin, onneksi.

Kahvi tauko
Ja vihdoin ja viimein sain kasattua rattaat jotka olin Juulille ostanut käytettyinä. Juuli kovasti minua auttoi, tai ainakin yritti auttaa. Ja kun pääsi testaamaan niin ei ois malttanu pois tulla. Aina kun nostin pois niin oli kiipeämässä takaisin.






Siinäpä oli tämän päivän tapahtumat. Nyt iltapuuroa tytölle kun on niin kiukkuinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti