torstai 26. syyskuuta 2013

Tiivistetyt kuulumiset

Viime viikko tuntui menevän oikein hujauksessa.
Maanantai oli ehkä elämäni onnellisin päivä vähään aikaan koska silloin minulle löytyi auto ! Käytii Jallun kanssa hakemassa Jyväskylästä minulle tälläinen. Ja voin sanoa että pitkästä aikaa mulla on helpottunut olo ! Auton omistaminen helpottaa elämää niin paljon, mutta toisaalta se myös vaatii.


Keskiviikkona käytiin viemässä Jenna tallille kolmen maissa ja voin sanoa että muistoja nousi pintaan aika paljon. Juuli tykkäsi hirveesti katsella hevosia ja Jenna esitteli niitä tytölle. Kiva oli myös pitkästä aikaa jutella Pirjon ja entisen valmentajani Kimmon kanssa. Pitää lähteä joskus taas uudestaan Jennan mukaan. 

Käytiin myös piipahtamassa Emman tytön Helmin 2-vuotis synttäreillä. Menoa ja vilskettä riitti kun talo täynnä lapsia. Ja mikä parasta, sai hirveesti herkkuja ! 
Illalla suuntasin pitkästä aikaa salille. Helena lähti mukaan kun oli sen viikon Varkaudessa niin sain kaverin messii. Ja kyllähän se sitten tuntu jaloissa ja vatsassa loppuviikosta..

Torstaina kävin kampaajalla laittamassa lisää väriä hiuksiin. Nyt on taas kiva kun on niin kirkkaat eikä oo enää kahen sentin juurikasvua.


Perjantaina Juuli lähti isänsä luokse viikonlopuksi ja minä käväisin iltasella Nooran kanssa kahvilla ja kävin moikkaamassa Markoa ja kumppaneita kun ne oli iltaa viettämässä.

Lauantaina heräsin aamulla ihmeen aikaseen, jääny nuo välivuorot päälle kun ei osaa nukkua pitkään vaikka ois mahdollisuus. Katsoin aamulla 21 - tapaa pilata avioliitto leffan jonka olin käynyt vuokraamassa ja pakko kehua, yllättävän hyvä suomalaiseksi elokuvaksi ! Sitten käväisin alkossa ostamassa juomiset iltaa varten kun oli tarkoitus lähteä työkavereiden kanssa illalla juhlimaan mikä on aika harvinaista että meillä on yhtäaikaa vapaa ilta ja päästään jonnekkin.


Tuuli ja Piia tuli sitten kuuden aikaan minua hakemaan ja suunnattiin porttiin ja napattii Anni kyytii. Menimme Annin luokse ja myöhemmin Anki liittyi seuraan. Ostettiin kimpassa pieni tuparilahja Annille, 6kpl shottilaseja + kahvipaketti.



Oltiin jonnekkin puolille öin asti Annin luona ennenkuin lähdettiin liikkumaan. Ja ilta meni mallikkaasti ja kaikilla oli kivaa ! 

Sunnuntai meni kotona makaillessa ja hieman siivoillessa. Jostain kumman syystä mun tekee hirveesti mieli alkaa siivoomaan aika krapulassa, en tiiä miks ja se ärsyttää kun on paha olo mutta silti on vaan tehtävä jotain. Juuli tuli illalla kuuden maissa kotiin ja käytii hakemassa pitsaa iltapalaks portista.

Maanantaina oltiin vaan kotosalla ja Juuli meni yöksi Sirkan luokse kun ei halunnu jäädä kotiin, isomummon luona oli illalla ollu niin kivaa niin kysyi saako mennä takaisin. 

Tiistaina kävin hakemassa Juulin ennen kymmentä ja käytii nappaa Jenna kyytii ja suunnattii Nautintoon aamukahville. Sit neiti takaisin Sirkan luokse päikkäreiden ajaksi ja minä kävin salilla. Neidin herättyä tultiin takaisin kotiin ja minulla olikin sitten töihin meno.

Keskiviikko päivä vierähti töissä ja illalla touhuiltii kaikkee kivaa tytön kanssa.


Tänään Juulilla oli kymmeneltä aika korvakontrolliin jossa katottiin onko korvat täysin parantunu. Hieman tuossa oikeassa korvassa oli punoitusta. Oikea korva on se joka aina oireilee, täytyy nyt taas seurailla jos alkaa valittaa kipua niin lääkäriin. Käytiin sitten sen jälkeen H&Mllä ostamassa muutama vaate neidille kun alkaa kaikki vaatteet jäämään pieniks.



Ja Juuli on nykyään tosi innokas hoitamaan kaikkia neljää vauva nukkeensa, piti laittaa vauvat kiikkutuoliin ja sanoi että "äiti, pitää olla hiljaa kun vauvat alkaa nukkumaan". ♥



En tosin tiedä minne neljäs vauva oli jäänyt kun kolme on vaan kiikussa.

Marikin tuli käymään ja ihana mitenkä hänen vauvamaha on kasvanu. Oli kiva vaihtaa kuulumisia ja kysellä mitenkä raskaus on mennyt. Täytyy yrittää nähdä vielä ennenkuin laskettu aika lähestyy.
Juulin sain nukahtamaan kahden jälkeen ja nyt mulla on aikaa istahtaa kunnolla koneen ääreen. Kera batteryn ja cashewpähkinöiden.


Jospa siinä oli kaikki.

2 kommenttia:

  1. cashewit on ihan parhaita :) ja niin myös battery. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä ja ainaki noi cachewit on terveellisiä ja battery on kivaa vaihtelua kun aina yleensä juon kahvia. :)

      Poista