sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Nyt ja eilen

Eilen tosiaan olin töissä tuttuni häissä. Alunperin minun oli tarkoitus mennä sinne ystäväni Saulin kanssa mutta hänelle oli noussut kuume ja hän kuulosti kyllä sen verran huonovointiselta että katsoin parhaakseni alkaa etsimään uutta kamua messiin. Ja muistin että Heltzu on tulossa Varkauteen joten ajattelin kysäistä häneltä lähtisikö hän auttamaan ja onneksi hän suostui ! Oisin ollu pulassa jos en olisi saanut auttavaa käsiparia mukaan.

Meidän hommiin kuului mm. salaattien valmistaminen, ruokien laitto esille tarjoiluastioihin, boolin valmistaminen ja kaikenlaista muuta pientä. Kun porukkaa alkoi tulemaan sisälle niin hommana oli sitten juomien antamista ihmisille sekä erilaisten drinkkien tekeminen jos joku niin halusi. Kiva oli seurata vierestä kun ihmiset pitivät hauskaa ja juhlivat hääparia. Myös kaikki erilaiset "leikit" joita kuului ohjelmaan olivat hauskoja. Myöhään illalla laitettiin ruokapöytä kuntoon jotta nälkäiset juhlijat ja hääpari pääsivät syömään. 

Kaikinpuolin hyvä ilta ja hommat sujui mallikkaasti. Hääpari oli tyytyväinen ja sehän on tärkeintä. Mutta oli kyllä ihana päästä nukkumaan omaan sänkyyn. Ja illassa oli myös se hyvä puoli että sain viettää aikaa parhaan ystäväni seurassa, mikäs sen parempaa ! :)

Tänään heräsin aamulla jo ennen yhdeksää ? Outoa. Luulin että olisin nukkunut pidempäänkin mutta vissiin oli jääny vähän nuo aamuvuorot päälle kun niitä oli niin monta niin tottunu heräämään aikaseen joten ei osannu nyt sit nukkua vaikka olisi voinut. Aamukahvien nauttiminen ja sitten hieman siivoilua ennenkuin Juuli tuli kotiin. Heltzu tuli käymään puoli viiden aikaan neitiä moikkaamaan kun viime kerrasta oli jo kulunut aikaa. Käytiin kaupassa ja juotiin vielä kahvit tässä ja sit hänen pitikin jo lähteä.

Loppuilta vaan chillailtiin ja käytiin hakemassa Jallu Luttilasta kun minulla oli hänen auto lainassa. Huomenna olisikin maanantai ja uusi viikko alkaa, huhheijjakkaa.

2 kommenttia:

  1. Hyvä tätä viikkoa Sinulle ja Juulille. Kisulle silitykset :)

    Oli tosi kiva kuulla Sinusta!

    -riiiitu-

    VastaaPoista