tiistai 10. syyskuuta 2013

Sulkuilua ja eka lottovoitto !

Eilen oli pitkästä aikaa sulkuvuoro. Juuli antoi nukkua ihmeen pitkään aamulla, jopa yhdeksään asti. Oltiin vaan kotosalla päivä ja joskus neljän maissa yksi tyttö tuli hakemaan mun tv-tason kun olin laittanut sen myyntiin. Nyt sitten tilanjakaja toimittaa tv-tason virkaa.


Toinen seinusta on sitten muuten tyhjänä, paitsi että neidin pöytä ja tuolit on siinä. Etsinnässä ois joku kirjahylly tai lipasto vielä. Nyt täällä on vähän enemmä tilaa. Kunhan saan säästettyä vielä vähän rahaa tämä vanha sohva lentää kaatopaikalle ja hommaan uuden, pienemmän ja normaali mallisen, en kulmasohvaa enää.


Vein Juulin illalla viideksi hoitoon ja sitten suuntasin töihin. Ilta meni oikein mukavasti, hyvin pärjättiin kaksistaan Ankin kanssa ja hommaa oli ihan riittävästi. Piti vielä illalla tarkistaa lottokuponki ja voittoa sieltä oli tullu 1.90e. En saanu ees omiani takaisin mutta ihan kiva että ees pieni voitto oli, vaikka häviölle jäinkin. Vielä oottaa tarkistusta viikinki ja jackpotti, jospa sieltä sit jotain napsahtaisi. 

Tänään aamulla herääminen oli yhtä tuskaa vaikka olinki saanu nukkua yhdeksän tuntia. Jotenkin aina vaan ton sulkuvuoron jälkeen päänuppi on niin sekaisin että aamulla väsyttää aivan kamalasti. Juulin haku hoidosta ja kotiin syömään. Laitoin neidin hieman myöhemmin päikkäreille että kerettiin hetki leikkiä. Illalla taas hoitoon vienti ja seuraavan kerran näänkin tyttöä huomis iltana kuuden jälkeen kun pääsen välivuorosta. 

Nyt voisin ottaa itsekkin pienet unet että jaksaa taas valvoa. 

2 kommenttia:

  1. Voisitko tehdä postauksen miltä sun asunto näyttää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa vaikka voisinkin ! Yritän viikonlopun aikana ottaa kuvat ja tehdä, kiitti vinkistä ! :)

      Poista