tiistai 21. toukokuuta 2013

Viime päivien kuulumisia

Juuli menikin viime viikolla poikkeuksellisesti jo torstaina isälleen minun työvuorojeni takia. Neidillä oli muutaman päivän ajan silloin jo nenä vuotanut mutta kuumetta ei ollut nostanut. Torstaina illalla ennen neidin nukkumaan menoa Samu laittoi viestiä ja sanoi että neidille on noussut kuume. Tuntui hirmu pahalle etten itse voinut olla auttamassa, mutta toisaalta ajattelin että ehkä on ihan vaan hyvä, että Samu nyt näkee millaista on olla kuumeisen lapsen kanssa.

Perjantaina mulla oli aukaisuvuoro ja rytmini olivat kyllä aivan sekaisin aikaisempien vuorojen jäljiltä. Minulla oli tiistaina ollut sulkuvuoro, keskiviikkona myös ja torstaina välivuoro ja sit tuo aukaisu. Samu soitti aamulla että kuume ei oo laskenu ja että Juuli oli yskinyt paljon yöllä. Sanoin sitte hänelle että voisi soittaa lääkäriin ja mennä käyttämään lasta siellä. Noh, korvatulehdushan sieltä sitten löytyi ja eikun antibioottikuuria.

Käytiin työvuoroni jälkeen prismassa kaupassa ja makeannälän yllättäessä poikkesimme Nautinnon kautta. Pakko sanoa, että se kakkupala jonka söin, oli aivan taivaallista ! 
Jallulla oli kolmelta parturiin aika ja minä pyörin sen aikaa kaupungilla. Modasta tarttui matkaan kaksi paitaa.


Olimme sitten suunnitelleet illaksi, että kävisimme katsomassa Jurassic Park 3D version ja että söisimme sitä ennen. Jallu sitten yllätti minut kertomalla että voisimme käydä Amandassa ja oli kyllä tosi kiva käydä siellä. Harmi vaan, että elokuviin meno muuttuikin kotona katsottavaan elokuvaan koska Jurassic Parkkia ei ollutkaan näytöksissä silloin. Harmi juttu kun olisin halunnu nähdä sen, mutta eipä tuo nyt niin kovasti haitannut kun filmarista vuokraamamme Jack Reacher - tappajan jäljillä oli tosi hyvä ! Käytiin illalla sit vielä moikkaamassa Teaa ja kumppaneita könönpellossa, mukava ilta oli.

Lauantaina herättiin vasta joskus puolen päivän aikoihin. Pikkuisen uni maistui, tuli kepeästi nukuttua 12h. Jallu lähti sitten käymään omilla asioillaan ja moikkaamaan kavereitaan ja minä jäin kotiin. Sitten hieman valmistautumista illanviettoon ja suomenpelin katselua. 
Ilta meni tosi kivasti Tean ja Atron luona luttilassa, mukana oli myös Hanna ja Mika. Minut on otettu tosi hyvin porukkaan vastaan mistä oon tosi kiitollinen ja onnellinen. Kaikki vaikuttavat tosi mukavilta tyypeiltä. 

Sunnuntai menikin kotosalla vaan ollen ja pikkuneitiä odotellen kotiin. Lähdimme sitten illalla käymään Heidin ja Peten luona. Tarjolla oli pitsaa ja raparperibritaa, naminami !


Yö meni vähän levottomasti kun Juuli vaan yski ja röhisi kun nenä oli niin tukossa. Eikä oo meinannu ruokakaa oikee maistua. Mutta minullapas oli yllätys neidille. Olin ostanut sellaisen Hello Kitty peltirasian jossa oli sitten sisällä vaahtokarkkia ja palapeli. Juuli oli tosi iloissaan kun sai rasian itselleen.


 Mentiin päikkäreiden jälkeen vesitornille mutta se ei ollutkaan auki. Käytiin sit tekee ruokaostokset prismassa ja samalla juotiin kahvit ja syötiin herkut. Juulille maistu eniten koristeet munkin päältä, ylläri. Neiti sai myös uuden kesähatun.


Illalla käytiin sitten puistossa hieman leikkimässä.











Tänään herättiin siinä kahdeksan aikaan ja olin aiva mielettömän väsynyt kun Juuli nukkui erittäin huonosti yön. Eikä kyllä sit ihmekkään, kun ennen kymmentä tyttö sanoi että menee sänkyyn kun väsyttää ja sinne hän sitten nukahti. Ja nukkui melkein kahteentoista asti. Minä sillä aikaa vihdoinkin sain otettua itseäni niskasta kiinni ja päätin siivota parvekkeen. 
Kolmen aikaan lähdettiin sitten kukkakaupoille. Tarkoituksena olisi laittaa ensimmäiset kukat parvekkeelle. Neitiä kiinnosti tosin kaikki muu kuin äidin tottelu, onneks ei kaikki kukat saanu kyytiä..
Nyt sitten näyttää parvekekkin kivalta, vielä jos jotain pientä sinne keksisi. Ja pakko myöntää, minusta oli kiva laittaa noita kukkia, en ois kyllä alkuun uskonu.



Nyt tulikin aika pitkä teksti. Mutta hyvää yötä.

2 kommenttia:

  1. Ihanat parvekekukat! Jotenkin noiden värimaailma on mieluinen. ;) Rupeaa ihan harmittamaan kun ei ole itsellä tällä hetkellä sellaista parveketta mihin saisi kukkia laitettua!

    http://badglitter.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ne on oikeesti vielä kauniimman väriset kuin mitä kuva antaa ymmärtää ! :) Joo, mulla ei kanssa ollut viime kesänä kukkia parvekkeella ja oli kyllä aika ankeen näköinen, nyt on niin kiva kun tuolla on vähä väriä :)

      Poista