torstai 9. toukokuuta 2013

Helatorstai

Helatorstai meni töissä aamuvuoron merkeissä. Juuli oli mennyt edellisenä iltana hoitopaikkaan ja oli yötä siellä. Mä en varmaan ikinä totu noihin aamuvuoroihin. Ehkä sitten, jos niitä olisi useampi peräkkäin. Mutta tällee, että kerran kahteen viikkoon, niin ei oikee sovi mulle. Ja töissäkin meinas vähä kiirettä olla. Oli kyllä kiva päästä yhdeltä jo kotiin.
 Sit oli kyllä myös kipaistava kirjakaupan kautta. Ja matkaa tarttui tämä :


Eikä ollut ees pahanhintainen, 6.90e ja sain siihen vielä alennukset päälle.

Sit abcn kautta hakemaan pikkuneitiä hoidosta. Juuli olikin sopivasti juuri herännyt minun tultuani joten pääsimme heti lähtemään. Olivat kuulemma myös askarrelleet äitienpäivää varten. ♥ Mitenkähän maltan olla avaamatta noita ennen sunnuntaita.

Kotona sitten välipalaa ja pikasiivous ennenkuin Noora tuli kyläilemään. Kiva oli kyllä nähdä häntä pitkästä aikaa ja sai purkaa tuntemuksia. :) Seuraavaks on meidän vuoro mennä hänen ja Larin luokse.

Jallu teki meille myöhemmin vielä ruuan ja lähti iltasella laskemaan lippuja alas. Jäätiin tytön kaa hetkeksi vielä tähän kotiin ja lähdettiin sitten käymään portissa kun minulta oli jäänyt tavaroita sinne. Juulia hieman ujostutti nähdä työkavereitani, mutta kuitenkin jaksoi olla hirmu reipas.
Jallu olikin juuri sopivasti portin pihalla laskemassa lippuja niin hypättiin sitten Juulin kanssa kyytiin ja pidettiin seuraa sen ajan että hän sai hommat tehtyä. Juulista on niin kivaa olla ison auton kyydissä. Ja ihmetteli kovasti miten ne liput saa sieltä salosta alas. 

Kaikenkukkuraks muhun iski leipomisvimma niin pyöräytin mokkapalat iltapalan jälkeen. Hyhhy, tuli niin makeeta ettei tarvii taas vähhää aikaa syyä mitää herkkuja.


Ja nyt nukkumaan niin jaksaa huomenna taas ahertaa !

2 kommenttia:

  1. Kiva oli nähdä! Pitää yrittää saada aikaseks nähhä vaan useemminki ku kerra vuoteen ;)

    VastaaPoista
  2. Joo tosiaan nyt pitää olla useammin yhteyksissä ! :D

    VastaaPoista