tiistai 16. huhtikuuta 2013

Sairastelua... TAAS.

Ihankuin tässä ei olisi juuri kaksi viikkoa sitten oltu sairaslomalla niin sitten iski perjantai yönä kuumeen. Ohhoijjakkaa. Siinähän se viikonloppu sit meni taas sairastaessa. Maanantaina pääsin sit käymään työterveyslääkärillä. Mistään ei mitään taaskaan löytynyt. Käskettiin vaan jatkaa allergialääkkeiden syöntiä, jotka siis sain edellisessä lääkärireissullani koska epäillään että minulla olisi jonkinsortin allergiaa kun ei antibiootit auta ollenkaan. Sekä pitäisi juoda runsaasti vettä. No, näillä mennään nyt. Luultavasti käyn nyt hommaamassa sen kannun apteekista jolla saa huuhdeltua tuota nenää. Saattaapi olla turha ostos, mutta toivossa on hyvä elää. Sekä täytyy myös ostaa hirmunen kasa kaikkia vitamiineja. Haluaisin nyt päästä tästä sairastelukierteestä eroon. Mua ei oo tehty tätä varten. 

Juulille löytyi tuolta nettikirppikseltä kaksi kivaa talvitakkia ensi talvea varten. Ihana Jonna myös kävi iltasella meitä moikkaamassa pitkästä aikaa.

Tiistai aamu alkoi nautiskellen kahvia ja pannaria.


Ja löysin neitokaisen olohuoneen sohvalta lukemasta omaa vauvakirjaansa.


Ja hirmuisen nopeasti tilaamani kuvat saapuivat ifolorilta. Laitoin tilauksen menenään eilen ja tänään kuvat olivat jo tulleet. Tilasin Sirkalle muutaman kuvan ja itselleni nämä :



Näihin sitten vielä kehyksien hommaaminen kunhan sopivat löytyyvät.

Käytiin illalla myös kaverin kanssa pitsalla ja katsomassa Oblivion - elokuva. Nyt on tässä muutamien päivien aikana herkutellut niin paljon että oikeen alkoi ällöttää. Jospa sitä ottaisi loppuviikon vähän terveellisemmin.

4 kommenttia:

  1. nenäkannu on ihan loisto ostos! Ite käytän aina, kun flunssa iskee, tekee olon paremmaks ja mulla estää tosi hyvin poskionteloiden tulehtumisen. :)

    VastaaPoista
  2. No kun oon pitkään jo miettiny sen hommaamista mutta en oo sit vaan saanu aikaseks, mutta kiitos ! :) Toivottavasti alkaisi minullakin toiminaan ja auttaisi pitämää tämän flunssan kurissa. :)

    VastaaPoista
  3. Mei oltiin kanssa pojan kanssa ensin kaks viikkoa kipeinä ja sitten viikko väliä ja taas viikko sairastelua. Kevät :)

    *mun blogini http://aitinaomanlainen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Joo, se saattaa olla tää kevät. Tuntuu vaan että koko ajan joutuu olee nenää niistämässä. Välillä ois ihan kiva olla tervekki. :)

    VastaaPoista