torstai 20. joulukuuta 2012

Neuvola + hyvää mieltä

Tänään olikin sitten Juulin 2-vuotis neuvola. Olipas ihanan kirpsakka pakkassää ulkona kun lähdettiin kävelee aamulla bussipysäkille jotta päästäs sairaalalle. 



Ettekä muuten ikinä usko mitä Juuli teki kun bussi pysähtyi meidän päätepysäkille. Huusi kuskille "kiitos". Kyllä oli mulla sydän pakahtua ja sai kuskikin sellaisen hymyn naamalleen että voi että. ♥

Neuvolassa vierähtikin tunti kun sai jutella neuvolantädin kanssa ihan kaikesta. Kyllä oli niin hyvä mieli kun sieltä lähti. Juulilla mitat siis : 89cm ja 12.4kg. Käytiin vielä moikkaamassa Miljaa hänen työpaikallaan ja viemässä joulukortti. Pihalle päästyämme neiti päätti yllättää mut hyppäämällä lumihankeen. Näyttävästi oli kivaa kun se piti tehdä sit monta kertaa uudestaan. Minä en sitä kyllä sit enää jaksanu kun matkanteko alko olee aika hidasta joten laitoin kiukkuilevan neidin rattaisiin ja eikun syömään Sirkan luokse. Koko loppupäivä oltiinkin sit siellä. 


Tänään on kyllä ollut aivan ihana päivä. Olen saanut niin mieltä piristäviä puheluita ja minulle riittää kyllä myös sekin kun nään kaiken mistä tyttöni nauttii. Niinkin pieni asia kuin Eetu - koiran näkeminen saa neidin niin iloiseksi. Sekä tosiaan tuo lumihankeen hyppely. Käytiin viemässä myös vähä joulukortteja ystäville, toivottavasti saavat hymyn huulille kun käyvät kurkkaamassa postilaatikot. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti