keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Liikuntaa ja hyvää mieltä

Taas on hurahtanut aikaa viime kuulumisista. No mutta muistellaas vähän viime päiviä. Normaalista poiketen Juuli oli viime viikonlopun isällään. Oikeasti olisi ollut minun viikonloppuni mutta sovittiin että Juuli on hänellä koska tänä viikonloppuna kun olisi oikeasti ollut Samun vuoro, niin hän ei olisi kerennyt olla tytön kanssa ollenkaan kun on niin paljon pelejä pelattavana. Joten vaihdettiin viikonloppuja. Minä olin kyllä ihan kotosalla enkä käyny oikee missää. Perjantaina Heltzu oli kylläkin pitämässä mulle seuraa ja käytiin syömässä iltapalaa hesessä. Naminami ! Lauantaina aamusella kävin hoitamassa äidin koirat ja hakemassa gigantista uuden remingtonin suoristusraudan kun edellinen kuoli vajaan puolen vuoden käytön jälkeen. Hope so tää uus kestäis vähä kauemmi. Loppuillan oleskelin kotosalla ja myöhemmin tuli Jenna ja Teemu piristämään iltaani. Sunnuntai meni vaan oleillessa ja ootellen että tyttö tulee kotiin.

Maanantaina meninkin käymään työpaikallani kyselemässä pomolta vähän töihinpaluusta. Tarkoitus ois sitten loppiaisen jälkeen palata takaisin ! Nyt meinaa jo vähä jännittää. Sit juoksentelinkin hoitelemassa muita asioita sekä kelan kanssa piti selvittää muutama juttu. Perinteiseen tapaan siskoni tuli meille neidin herättyä päikkäreiltä. Käytiin pulkkailemassa porukalla ja voi sitä onnea kun Juuli pääs laskemaan mäkeä ! ♥

Eilen puunailin taas kotia ja lähdettiin illalla käymään siskon kanssa salilla. Kiva oli kun sisko lähti mukaan niin ei tarvinnu yksin olla. Ja olinpahan ajatellu että menen kerrankin ajoissa nukkumaan niin eihän siitä sit tullu mitään. Mielessä vaan pyöri kaikki töihinpaluuseen liittyvät asiat. Ärsyttävää kun alkaa miettimään noita asioita just sillon kun olisi tarkoitus alkaa nukkumaan. Neljän aikaan vielä aamulla katoin kelloo että josko se uni tulis..  

Äippä tuli sit tänään aamulla neitiä katsomaan siksi aikaa että käytiin siskon kanssa salilla. Tarkoitus oli vetää salitreeni mutta työntekijät saivat meidät houkuteltua osallistumaan bodypumppiin. Ja pakko sanoa että tykkäsin toooosi paljon ! Pakko mennä toistekki, tietää ainaki tehneensä töitä. :) 
Neiti heräsi juuri päikkäreiltä joten me mennää välipalalle. Heidå !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti