keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Hyvää mieltä

Eilen oli hyvä päivä. Tapahtui kaikkia kivoja asioita ja näki ihania ihmisiä. Eilis aamuna suunnattiin aamupuuhien jälkeen siis bussilla Luttilaan ihanan Emman ja hänen Helmi tyttösen luokse. Jäinpähän vahingossa yhden pysäkin verran liian aikaseen pois kyydistä, saatiin semmoinen kiva aamulenkki sit tehtyä tytön kanssa. Hieman jos ketutti. Mutta perillä ootti kahvi valmiina kupissa. Olipas ihanaa ! :) Tytötkin leikkivät koko ajan nätisti eivätkä tapelleet kertaakaan. Aivan huippua. Juulikin osas käyttäytyä. ♥ Emman luota mentiin sit taas bussilla tuonne Sirkan luokse, jojo söi siinä päiväruuan ja sit päikkäreille. Saulikin siinä soitteli että on päässyt töistä ja että on piakkoin kotona, neidin herättyä suunnattiin sitten rattailla muutaman talonmitan päähän Saulin luokse. Juulista oli kiva päästä leikkimään Sohvin kanssa, kanteli luita koiralle siihen malliin. Sauli lähti sit hakee Juhoa ja me lähdettiin takas Sirkan luokse. Illan viimeisellä bussilla sit kotia. Juulin mentyä nukkumaan minä nautin valkosuklaasta ja Bridget Jones - Elämäni sinkkuna elokuvasta. ♥




Tänään heräiltiin vasta yheksän aikaan. Perushommat, paljon leikkimistä ja sit otin tytöstä jouluisia kuvia joulukortteja varten. Sirkka tuli neidin päikkäreiden aikaan tänne ja meni nukuttamaan tyttöä. Juotiin sit kahvit kun neiti oli nukahtanu ja ooteltiin että kunhan jojo herää niin lähdetään käymään kaupungilla. Käytiin Kapphallissa, H&Mllä ja Seppälässä ja pakko sanoo että oon hirmu ylpee Juulista. Totteli minua jos komensin eikä riehunut ollenkaan tai juoksennellu ympäriinsä. Lukuunottamatta tiimarissa käyntiä, mutta ei sielläkään onneks ihan hirmuista menoa ollut. Lopuks sit prisman kautta kotiin ja se kauppahan oli jälleen kerran aivan täynnä ihmisiä. Huhhu. 
Sirkka oli meillä vielä salkkareiden loppuun asti ja enoni toi Juulille joululahjan vähä etukäteen, uuden isomman pulkan. Päästäänki huomenna sit jo testaamaan sitä. :)
Neiti nukkuu vihdoinkin ja minä kattelen vielä Bridget Jones - Elämä jatkuu leffan ja sit unille. 

Ainiin ja btw, Juuli on oppinu hirveesti sanomaan uusia sanoja ja lauseita. Kaikkein eniten neiti sanoo "ei oo totta", "en muista" ja "isomummo". <3

4 kommenttia:

  1. "isi" "eikun kummi" "isiii" " eikun helena kummi!" "ei oo totta!" :DD

    VastaaPoista
  2. IHANA ! :D Aamun pelastus tämä :D

    VastaaPoista
  3. Taitaa olla sit totta että jotkut välttelee teidän kanssa olemista sen takia kun juuli kiusaa muita lapsia, ei tainnu olla eka postaus missä sanot että juuli osas käyttäytyä..

    VastaaPoista
  4. Kuka meitä muka välttelee ? Tietääkseni ei kukaan :)

    VastaaPoista