keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Päivä savontiellä

Aamulla herättiin neitokaisen kanssa yhdeksän jälkeen. Aamuhommeleissa venähti sen verran aikaa, ettemme olisi kerenneet kymmenen bussiin joten istuin hetkeksi rauhassa sohvalle ja hörpin aamukahvini. Lähdettiin sitten joskus varttia vaille yksitoista käppäilee lähimmälle pysäkille että ollaan varmasti sit ajoissa kun bussi tulee. Juulia selvästi hieman jännitti mitä tulee tapahtumaan kun kerroin millä olemme menossa Sirkan luokse. Tämä on siis eka kerta meille molemmille kun ollaan paikallisbussissa. 





Bussi saapuikin sit ajallaan ja voi että sitä ihmetyksen määrää kun oltiin sisällä. Neiti hirmu vakavana katseli ympärilleen ja kun kysyin jännittääkö, puisteli vaan hiljaa päätään eikä ilme värähtänytkään ! :D





Pysähdyttiin jopa oikealle pysäkillekkin. Kyllä vähän minuakin jännitti kun kuitenkin ekaa kertaa liikenteessä paikallisbussilla. Mutta hengissä selvittiin !

Kyllä kävi semmoinen huuto rappukäytävässä kun Juuli tajus minne ollaan menossa. "Mummo, mummo, mummoooooo" :D 
Ruoka odottikin valmiina ja syötiin siinä yhdessä. Samu tuli myös käymään ja toi tarvikkeita lettutaikinaa varten että Sirkka voi paistaa niitä. En saanu neitiä sit millään nukahtamaan päikkäreille, halus mummon vaan viereen niin mä pakenin sit sohvalle ottaa itte lepiä kun muut nukku makkarissa.


Eipä se neiti malttanu nukkua ees tuntia.. Letut ootti sit valmiina ja eikun niiden kimppuun.  Mä niin rakastan lettuja, nams ! ♥



Lettujen syönnin jälkeen lähdettiin sitten tytön kanssa moikkaamaan Elliä ja Jooaa. Kiva oli nähdä niitäkin pitkästä aikaa ja mikä ihaninta, lapset eivät tapelleet keskenään vaan leikkivät sovussa ! :) Lähtiessämme Juuli olisi halunnut antaa Jooalle suukon mutta Jooa vaan juoksi karkuun ja lopulta molemmat oli nurin keittiön lattialla. Ehkä sit toiste Juuli saa pusun. :)

Syötiin vielä iltaruoka Sirkan luona ja sitten salkkareiksi kotiin. Kiva päivä takana !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti