keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Päivä kuvina

Aamulla heräsin vähän ennen Juulia ja neiti nousi siinä vähän yheksän jälkeen. Olin siivoomassa kissanhiekkaa ja laittamassa Mörrille puhdasta vettä ja aamun ruoka-annosta. Tältä näytti neiti heti aamutuimaan.



Neiti potalle ja hienosti tuli aamupissit sinne ! Me edistytään koko ajan pottailun suhteen.



Pottailun jälkeen vaatteiden päälle laittaminen ja sänkyjen petaus. Juulia ei ois kyllä oikee huvittanu, sängyssä ois ollu kiva pyöriä.



Sit aamupalalle puoli kymmenen maissa. Juulille laitoin jogurttia ja maitoa. Itselleni kahvia ja pitkästä aikaa jaksoin jopa syödä yhden leivän. Itselleni ei oikein aamuisin mikään ruoka maistu..





Aamupalan jälkeen hampaiden pesulle. Olipas kiva kun sain aloittaa neidin hampaiden pesun kun yleensä neiti haluaa itse alkaa harjaamaan hampaita ja sit se menee iha pelleilyks. :)



Ja tuli toooosi puhtaat hampaat !

Siinä sitten hieman leikittiin ja äiti käväsi koneella. Samu soitti ja tuli käymään Juulia moikkaamaan. 11 aikaan lähdetään käymään vähän ulkosalla.






12 aikaan on sitten ruuan aika, neiti syö kaalilaatikkoa josta on tainnut tulla hänen uusi lemppariruoka. :) 



Syönnin jälkeen oli tarkoitus laittaa neiti päikkäreille mutta siitä hommasta ei tullutkaan mitään. Se menee aina näin kun on herätty myöhään niin ei unille malta mennä ollenkaan. Se on sit illalla alettava ajoissa nukkumaan niin saadaan rytmit taas kohilleen. :) Päiväkahvien keitto ennenkun Samu lähtee sit kotiinsa. Myös ystäväni Mikko tuli käymään koiransa kanssa meitä moikkaamaan, juteltiin hetki ja tupakat polteltiin. Kyllä oli Mörri ihmeissään kun näki itseään pienemmän koiran ja Juuli oli niin keskittyny murojen syöntiin ettei malttanu ihmetellä koiraa.

Uusi unille meno yritys kahden aikaan ja onnistuin siinä ! JES. Neidin nukkuessa mä etsin Juulin tonttuhattua, pitää kokeilla jos se mahtuu vielä päähän niin ei tarvia uutta ostaa, sekä etsin myös tonttupukua. Ja sekin löytyi.
Kello alkoi näyttää jo neljää joten menin herättelemään neitiä ettei unet veny iha mahottomiks. Yllättävän reippaasti neiti nousi ylös. Ja potalla käynti onnistui taas !



Pikainen välipala jolla tarjolla maitoa, kurkkua ja jogurttia.



Iinan piti tulla tänään käymään mutta kun tuo Juulin nukkuminen vähän venähti niin Iina tuleekin toiste. Ja sit puoli viiden aikaan odotetut lastenohjelmat pyörimään ja mä hieman silitän vaatteita.



Puoli kuuden maissa enoni Arttu ja Satu tulivat käymään ja toivat vaippoja Juulille kun ne oli jokunen aika sitten jäänyt omaniemeen. Meinas Jojo vähä ujostella kun eivät olleet taas vähään aikaan nähneet.
Kuuden aikaan lämmitin sit iltaruuan ja sen jälkeen leikittiin neitokaisen kanssa.

Seitsemän maissa Sirkka tuli meitä moikkaamaan ja mä lähdin käymään pikaisesti kaupassa. Huomenna olisi ajatuksena leipoo mokkapaloja niin niihin ostin tarvikkeet. Ja vihdoin löytyi kauan kadoksissa ollut desimitta ! Sunnuntaina etsin sitä viimeks ja mietin minne ihmeeseen sen olin kadottanut kun en löytänyt mutta Sirkka tajusi kysyä oonko kattonu jauhopussista ja KAPPAS, sieltä se löytyi ! En ois tajunnu sieltä etsiä. Taisin unohtaa sen sinne kun tein pitsataikinaa.. :D

Kaheksan aikaan tein iltapuuron ja lisäsin sit mustikoita siihen. Aivan sairaan hyvää, pitää tehä illalla itellekki puuroo ja siihen tunkee mustikoita. NAMS.




Hienosti meni iltapalan syönti ja sit heippojen sanominen isomummolle. Vielä tehdään iltapisut ja pesut ja sit sänkyyn. Saattaa tää ilta taas kyllä vähän venähtää, neiti on niin pirteellä päällä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti