tiistai 9. lokakuuta 2012

Ystäviä, illanviettoa sekä shoppailua

Juuli olikin viikonlopun isällään. Minä sit perjantaina kotosalla muutaman iltasidukan nautiskelin ja vietin aikaa kavereiden kanssa. Lauantaina Sinna värjäs mun ripset ja vietettiin laatuaikaa parhaassa seurassa. Kerkes illan aikana piipahtaa niin Jenna - muru, kuin Sauli ja Juhokin. Sohvia unohtamatta. :) Rientoloihin suunnattiin tehokolmikolla johon kuului meidän naisten lisäksi Semi. Tässä muutama julkaisu kelpoinen kuva minusta ja Helenasta. ♥



Sunnuntaista ei varmaan tarvia kertoa mitään, muutakuin sen että oli ihana saada tyttö taas kotiin. Kyllä se vaan niin on, että mä en oo kokonainen ilman tytärtäni. ♥

Maanantaina kissamme tuli takaisin kotiin, Mörri oli hetken asustellut siskoni luona. Voi sitä riemunpäivää kun neiti näki kissan tulleen takaisin. Tuosta karvapallosta en voisi ikinä luopua kokonaan, niin onnelliseksi se tekee tytön. Oli myös Jennan syntymäpäivä. Pyysin Jennaa käymään luonani synttärikahvilla kun hänen luokseen ei voinut kuulemma mennä (LUE, kissat sotkeneet eikä Jenna ollut kerennyt siivota :D)

Tänään sitten yhden yläaste aikaisen kaverin piti tulla käymään mutta hän ei sit kuumeensa takia päässytkään. Harmi, olisi ollut kiva nähdä monien vuosien jälkeen mutta joskus toiste sitten ! :) Juulin päikkäreiden jälkeen sit suunnattiin Jennan kanssa kaupoille, tarkoitus olisi ostella hieman vaatteita, (joihin minäkin olin säästellyt pidemmän aikaa rahaa) ja muutenkin vaan hengailla. Kävimme myös testaamassa kauppakadun Kerma - kahvilan, vai mikä se nyt ikinä olikaan. Kiva paikka mutta tilat sen verran pienet ja paljon ihmisiä, ettei välttämättä kaikki viihtyisi siinä metelissä. Mutta, shoppailu reissu oli varsin antoisa, eikä rahaa mennyt paljoa. Tälläisiä lähti mukaan.





Lopuks käytii mässäilee hesessä. Ylläripylläri.
Kotona odottelikin sitten iloinen tyttönen joka muutti vähemmän iloiseksi kun Sirkka lähti. Äitinikin tuli onneksi illalla piipahtamaan. Äiti hoitikin Juulin iltapuuron syötön sekä hampaiden pesun että iltapisut. Muutamia kuvia mitä otin illan aikana.




Mummi änkes Juulin sänkyyn.



Sekä tälläiset ihanuudet löysin kirppikseltä !


Neitin alettua nukkumaan mä pääsin seuraamaan maikkarilta Kosketus ohjelmaa, uutta sarjaa joka alkaa. Ja voin sanoo että vaikutti kyllä niin hyvältä että alan sitä seuraamaan. Nyt hyvää yötä.

4 kommenttia:

  1. mistä toi yksolkaiminen sinimusta toppi on ostettu? tosi kivan näkönen :)

    VastaaPoista
  2. Se on ostettu JIM&JILL liikkeestä ja oli paljon muitakin värivaihtoehtoja kuten pinkki/musta, turkoosi/musta ja musta/harmaa ! :)

    VastaaPoista