torstai 18. lokakuuta 2012

Viikon kuulumisia

Mitäs kaikkea me ollaankaan tällä viikolla jo keretty touhuamaan. No maanantain tekemiset löytyykin edellisestä postauksesta. Tiistaina tuli tytön päikkäreiden jälkeen Antti - kummi ja Jenny käymään, pitkästä aikaa taas tyttöä moikkaamaan. Sen erikoisempaa ei tainnu sillo tapahtuakkaa. 
Keskiviikkona Samu tuli käymään ja myöhemmin tuli myös entisaikojen hyvä ystävä Sami, kiva oli nähdä pitkästä aikaa, kuitenkin aikoinaan tuli vietettyä aikaa niin paljon samassa porukassa. :) Sisko tuli joskus Samun jo lähdettyä. Kuuden maissa mummoni tuli meille, aikoi olla sen aikaa kun serkkutyttö on reeneissä niin ei tarvia ees taas ajella joroisten väliä. Pääsin sitten käymään salilla pitkästä aikaa ja pakko sanoo että mä nautin ! Se on tuo salilla käyminen vaan niin voisko sanoa rentouttavaa mielelle ja saa hyvänolon.
Tänä aamuna sitten äitini tuli meille siksi hetkeksi että pääsin uudestaan salilla käymään. Kyllä teki vähän pahaa kävellä kotiin tullessa rappuset ylös.. Saa nähä pääsenkö seuraavana aamuna edes sängystä ylös. :D Juulin päikkäreiden jälkeen sit Sirkka tuli hakemaan meitä, päästään lettuja syömään ! Nams. Tässä muutamia kuvia Sirkan luota : 







Sit tämmöiset Sirkka osti Juulille :


Ja tälläiset serkkutyttö Satu teki Juulille, mummoni tais ton kaulaliinan kyllä tehdä :


Sisko sit pitikin meille seuraa siihen asti kunnes neidin unille meno aika oli. ♥


4 kommenttia:

  1. Jäi häiritsemään, asuuko sun tyttö siis sun kanssa vai isällään vai missä? Kun tuolla sun tietoja minusta-kohdassa on että oot yksin asuva.

    VastaaPoista
  2. Heips, voisitko laittaa blogisi niin että tätä voisi lukea blogilistan kautta! Olisi niin paljon helpompaa. Kiitos jo etukäteen jos viitsit.

    VastaaPoista
  3. Joo siis tyttö asuu minun kanssani. Sillä yksin asuvalla olen siis tarkoittanut etten asu kenenkään toisen aikuisen henkilön kanssa. :) Taidanpas muuttaa sitä niin ettei tuu väärinkäsityksiä, olen tainnut hieman huonosti ilmaista.

    Joo voinhan mä, kunhan pyydän joltain kokeneemmalta apua. Oon vähän hukassa aina välillä tän kanssa ! Mutta piakkoin laitan. :)

    VastaaPoista
  4. Blogi lisätty blogilistalle :)

    VastaaPoista