perjantai 12. lokakuuta 2012

Hui !

Olipas kiva huomata aamulla että vettä ei satanut. Näytti jopa siltä että aurinko saattais paistaa. Aamuhommeleiden jälkeen lähdettiin sitten rattailla liikenteeseen ja tarkoitus oli prismaan lähteä. Oltiin rammarin liikenneympyrän kohdilla ylittämässä suojatietä kun joku saamarin idiootti on ajaa meidän päälle ! Ei kattonu kyllä yhtää onko siinä suojatiellä jalankulkijoita. Se oli vaan niin, että jos en ois tajunnu vetää rattaita taaksepäin oltais Juulin kanssa muussia nyt.. Toivottavasti kuski huomas mun käsimerkkien perusteella että ois ehkä kannattanu olla tarkkaavaisempi ! Eipä se siihen kyllä jääny hiimailemaan, kaasutti kauheeta vauhtia pois. Kyllä en oo ennen säikähtäny yhtä pahasti kuin tuossa tilanteessa.
No, kauppareissusta selvittiin kuitenkin ehjin nahoin. Juuli piristytti muita tiellä liikkujia moikkaamalla kaikille iloisesti. :) Neiti jaksoi kävellä koko matkan prismasta kotiin ! ♥

Päikkäreiden ajan mä tutustuin siitä teiniäidit - sarjasta tuttujen Teijan ja Tanjan blogeihin. Mielenkiintoisilta vaikuttaa, aion jatkaa lukemista ja seurata kyseistä sarjaa. Käytiin neidin herättyä leikkimässä ulkona, sekä käveltiin pieni lenkki. Muutamia kuvia ulkoa :










Leikit jatkui sitten sisällä ja myöhemmin Sirkka tuli käymään. Pitkästä aikaa vierailemaan tulivat myös isäni ja Kerttu, oli meidän tyttö innoissaan kun sai tädin leikkikaveriksi. :) Kerttu on siis Juulin "tätipuoli". :) Tässä kuvia :





Isän ja Kertun lähdettyä Sirkka jäi hetkeksi vahtimaan Juulia kun mä polkaisin kauppaan. Vähän evästä lauantaita varten että jaksaa. ;)
Sit hieman Mörriä.

PAKKO PÄÄSTÄ MAKUUHUONEESEEN ! 

Kello on jo kymmenen eikä tyttö nuku vieläkään. Täytyy tästä hipsiä makkariin ja auttaa neitiä saamaan unen päästä kiinni. Sit hieman Cold Mountainia. ♥



6 kommenttia:

  1. Mä oon lukenu Teyan blogia jo pitkän aikaa, se on kyllä todella kiinnostaava. :)
    Ja sit pitää sanoa että sinulla ei kyll ole kovin rankkaa(niinku yleensä teini äideillä)lapsesi kanssa, sinulla taitaa olla aina hoitaja lapsellesi vaikka normaalisti vanhemmat käy lapsen kanssa kaupungila/kaupassa itse!!
    Helppo elämä!
    Lapsen jos tekee nuorena tai vanhana niiin samalla tavalla sen kanssa pitää olla. Elikkä 24/7!!
    Ja sanoin asian ihan vaan hyvällä. :)

    VastaaPoista
  2. Yleensä kyllä Juuli on aina mukana kun kaupassa käydään, eilen illalla oli vaan jo sen verran myöhä (8jälkeen) etten kehdannut ottaa Juulia mukaan :) Ja kyllä jos vaan sattuu niin hyvin, että pääsisin yksin kauppaan niin aion käyttää sen hyödyksi, minulla on sen verran vähän omaa aikaa että kaikki pitää käyttää hyödyksi. :) Ja minä kyllä olen tyttöni kanssa koko ajan, mutta kiitos mielipiteestä, en kuitenkaan meidän kaikkia asioita tänne kerro niin saattaa olla että olet saanut erilaisen kuvan minusta blogin kautta. :)

    VastaaPoista
  3. Anonyymillä taitaa olla pieni lukuhärö kun tässä samassa postauksessa käyt aamulla juulin kanssa kahestaan kaupassa, ja sit kehtaa vielä väittää että sulla on aina hoitaja, hohhoijaa!!

    VastaaPoista
  4. Jokaisellahan on omat mielipiteensä ja ne saa ilmaista, pääasia että minä ja läheiseni tietävät asioiden oikean laidan. Ja tänne tietenkin saa kommentoida ja kertoa mitä mieltä asioista on, minä parhaani mukaan oikaisen asioita jos siihen on tarvetta. :)

    VastaaPoista
  5. Voisitko laittaa linkit heidän blogeihin?

    VastaaPoista
  6. http://meandmylittleprincess.blogspot.fi/
    http://babyblog-tanja.blogspot.fi/

    Siinä olisi molemmat. :)

    VastaaPoista