maanantai 1. lokakuuta 2012

Maanantai

Ylläripylläri. Tavallinen maanantai. Niinkuin aina muulloinkin. Hieman luksusta ja helpotusta arkeen toi kuitenkin käytössäni oleva auto. Kiitos vaan enolle kun sain hieman lainailla. Kummasti helpotti liikkumista ja kaupassa käyntiä. 

Neitokainen oli aamulla taas tullut viereeni nukkumaan, tästä on tullut näyttävästi tapa. Jokaisena aamuna kuuden aikaan kun ei omassa sängyssä ole kiva nukkua, niin kiivetään äidin viereen. Mikäs siinä, kiva että edes joku nukkuu vieressä. :) ♥
Käytiin hakemassa sisko messiin ja hoidin kirppisjuttuja. Sisko kuitenkin päätti mennä hetkeksi kotiinsa, tulee sit neidin päikkäreiden jälkeen meille.
Unosten jälkeen, prismassa, jojo päätti ilmoittaa kaikille asiakkaille että minä olen hänen äitinsä, ai elämä sitä "äiti, äiti, äiti, äiti" huudon määrää ! :) Ei jääny keneltäkää ainakaa epäselväks.

Pullaakin tuli taas leivottua, harmi vaan että vika satsi paloi. Aina ei voi onnistua. Edes minä. Keittiön ikkunakin sai uuden ilmeen uusilla verhoilla, kyllä tää pikkuhiljaa kodilta alkaa näyttämään.


Siinä tiivistettynä tän päivän asiat. On muuten aika mielenkiintoisen oloinen tuo uusi Roba-sarja joka alkoi kolmosella. Täytyy ihan alkaa seuraamaan. Mutta jos sitä nyt menis nukkumaan niin jaksaa huomenna puunata koko asunnon. Ja illasta sit taas salille,(kuluttamaan pullan syönnistä kertyneet kalorit).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti