sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Uusi sivu aukeaa

Tämä viikko on ollut kyllä yhtä ylä - ja alamäkeä. Paljon on taas tapahtunut asioita joita en olisi halunnut tapahtuvan. Elämä tuntuu aina välillä koettelevan oikein olan takaa, mutta mä opin tästä kaikesta. Virheiden kautta oppii ja joskus niitä virheitä pitää olla sattunut monia ennenkuin tajuaa asioiden oikean laidan. Mutta tästä mennään vaan eteenpäin !
Iso kiitos vielä kaikille ystävilleni jotka ovat tukeneet ja auttaneet minua näinä vaikeina hetkinä. En tiedä mitä tekisin ilman teitä. ♥

Mutta mutta, tiistaina sain uuden asuntoni avaimet ja keskiviikkona tehtiin sitten muuttoa. Jere tuli kaveriks heti aamusta ja kaksistaan tehtiin muuttoa. Myöhemmin iltapäivällä Noora tuli kanssa kaveriks ja Ville nappas meidät uudelta asunnolta kyytiin töistä päästyään ja lähdettiin purkamaan pakettiautoa tyhjäksi muista tavaroista. Haettiin portista pahvilaatikoita hieman pakun lattian suojaks ja Henna odottelikin läkkärin kämpällä. Sit eikun vaan tavaroiden hilaamista autoon. 
Juuli oli mennyt edellisenä iltana mummoni luokse hoitoon jotta saisimme tehdä muuttoa ja kahdeksan jälkeen kävin hakemassa neidin sitten takaisin. Minulla piti aluksi olla torstai myös vapaa mutta pitikin mennä töihin niin neiti oli Sirkan luona hoidossa sen päivän. 

Nyt olikin Samun viikonloppuvuoro joten neiti meni hänen luokseen perjantaina. Samun haettua Juulin lähdin Jeren kaveriksi Kuopioon Ikean reissulle. Mukaan tarttui päiväpeitto, kylppärin matto, hyllyjä, kynttilöitä, jääpalamuotti ja hedelmäkori. Kiva oli päästä käymään vähän muuallakin kuin Varkaudessa, pientä vaihtelua arkeen. Kiva että Jere pyys mukaan. :)

Lauantain pyhitin kodin siivoamiselle ja tavaroiden purkamiselle muuttolaatikoista. Sanonpahan vaan että oli homma. Sain kaikki tavarat purettua ja ne on kaapeissa mutta hetki ehkä menee ennenkuin kaikki tavarat löytävät sen oikean paikkansa. 

Tänään värjäilin Nooran tyvikasvun ja juotiin kahvit. Kohta ois suunnattava iltavuoroon ja huomenna näkisi tyttöä sitten. Meinaa olla jo ikävä. ♥

8 kommenttia:

  1. Tee postaus sun uudesta kodista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin vaikka tehdäkkin, menee kyllä ehkä ensiviikon loppuun ennenkuin kerkeän tehdä. :)

      Poista
  2. Voisitko tehdä jonkun haastevideon? vaikka kanelihaaste oisi kiva x)

    VastaaPoista
  3. Todellakin mennään eteenpäin elämässä :) Uus kämppä ja uudet kujeet! Terveisin: ihana naapuri ♥

    VastaaPoista