sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Mites meni meidän joulu

No, se meni kotona tytön kanssa ollen. Olin saanut aaton vapaaksi töistä ja nyt oli minun vuoroni olla tytön kanssa aatto ja Samu olisi sitten joulupäivän tytön kanssa. 

Aamulla emme tehneet mitään sen erikoisempaa kuin vaan olimme. Nukuttiin pitkään ja katseltiin lastenohjelmia. Päikkäreistä ei ollut tietoakaan kun ei neiti malttanut alkaa nukkumaan. No, kuitenkin sillä aikaa kun Juuli makaili sängyssä niin joulupukki oli käynyt tuomassa lahjat kuusen alle ja päästiin sitten availemaan niitä.
Voi sitä ilon ja riemun määrää kun ipana pääsi lahjoja avaamaan. Tokaisi yhdessä vaiheessa että onpas pukki paketoinut lahjat tiukkaan kun ei meinaa saada auki. Ja minua hymyilytti. ♥




Äitini tuli sitten töistä päästyään syömään meille. En tehnyt mitään sen erikoisempaa ruokaa kuin karjalanpaistia, perunoita ja porkkanalaatikkoa. Lisäksi oli vihersalaattia, herkkusienisalaattia ja italiansalaattia. Jälkkäriks luumurahkaa ja torttuja. Niillä pärjättiin vallan hyvin.

Lahjoista paljastui seuraavia. Seassa on sekä minun että Juulin lahjat.




















Sekä lisää suklaata ja rahaa.

Illalla sitten Ville tuli meille ja koottiin tuota leikkikeittiöö. Ja voin sanoo että oli aikamoinen homma.. Myös Sirkka tuli käymään ja vaihdettiin lahjat.

Oikein mukava joulu oli ! Ja mikä tärkeintä, tytöllä oli mukavaa. ♥

2 kommenttia: