torstai 31. lokakuuta 2013

Vapailua

Keskiviikko aamu alkoi mukavissa merkeissä sillätavoin että en herännyt herätyskelloon ja Juulikin päätti vetää sikeitä sinne melkein yhdeksään asti. Ei siinä muuten mitään, mutta mulla oli kymmeneltä aika kampaajalle ja Juuli päätti sitten alkaa niskuroimaan vaatteiden laiton kanssa juuri kun oltiin lähdössä. Laittoi vaan kädet puuskaan ja juos kiljuen mua karkuun ympäri kämppää. Kello oli varttia vaille kun sain muksun autoon ja lähdettiin savontielle ajamaan. Juuli olisi sen aikaa Sirkan luona kun minä olisin kampaajalla. Hieman mä sit myöhästyin, mutta nou hätä. Senja ymmärsi.


Tälläiseltä ne sitten näytti. Lopputulos ei ollut vielä se mitä haettiin ja ensiviikolla värjätään uudestaan. Oli sen verran tiukassa se vanha punainen väri ettei viititty ihan hiuksia polttaa. Mutta nää näyttää tosi kivalta, vaikka värimaailma on hieman epämääräinen. Ihana Senja. ♥


Tulin sitten kotia ja siivoilin kunnes Jallu tuli käymään. Juteltiin hieman asioita halki kun on ollut hieman epäselvyyksiä joidenkin asioiden suhteen. Mutta onneks saatiin puhuttua, puhdisti nimittäin ilmaa. 

Sit hakemaan Juuli ja Sirkka keitti samalla iltakahvit. Sieltä sit suunnattiinkin kaura-ahoon Villen ja tämän koirien seuraksi. Myös Villen kummityttö tuli kyläilemään. Tyttöiset olivat hieman ujoina eivätkä uskaltaneet puhua mutta me Villen kaa sit senki eestä lörpäteltiin.

Kuuden maissa kotiin syömään iltaruoka ja Jallu tuli uudestaan meille. Lähdettiin sitten apsille kahville koska siellä Juuli sai leikkiä ja me saatiin rauhassa juoda kahvit. Täytyy useamminkin suunnata sinne koska Juulilla oli SUPERHAUSKAA !



Kahdeksaksi kotiin iltapalalle ja nukkumaan. Kiva päivä oli.

Tänään aamulla nukuttiin pitkään ja joskus puoli yhdentoista aikaan äitini tuli meille katsomaan Juulia siksi aikaa että kävisin salilla. Tää on mulle jo aika iso juttu, sillä tänään oli toinen kerta tälläviikolla kun menin salille. Hyvin oon saanut itseni revittyä sinne ja kyllä oli hyvä mieli sieltä lähtiessäni ! Kyllä se vaan kannattaa, vaikka aluksi vituttaa niin se on sen arvoista. Tavoite olisi, jos kolmesti viikossa pääsisin siellä käymään.

Juulin päikkäreiden jälkeen sitten kolmen aikaan lähdettiin hakemaan Christa koulusta kyytiin ja suunnattiin Luttilaan hänen ja Ollin luokse. Viime kertaisesta vierailusta olikin jo vierähtänyt aikaa. Vilinää ja huisketta riitti ! Juulilla meni aikansa ennenkuin ujous hävisi, mutta sittenkun se häipyi niin neiti oli oma iloinen itsensä eikä pikkukoirat enää ollu pelottavia. Seuraavalla kerralla pitää muistaa ottaa kamera mukaan ! 

Loppuilta onkin nyt menny vaan kotona kotista leikkien. Juuli muutti pesuhuoneeseen lelujen ja vauvojen kanssa ja mun täytyy aina mennä vierailemaan sinne. :) 
Nyt ollaan muutamana iltana onnistuttu Juulin kanssa siinä asiassa, että ollaan menty nukkumaan kiltisti. Tai siis että olen saanu tytön nukahtamaan ilman ylimääräisiä taisteluita, JEE ! Tästä on hyvä jatkaa.

Huomenna menenkin takaisin töihin ja Juuli lähtee isälleen viikonlopuksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti