sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Ihana lauantai ♥

Minulla oli vapaa lauantai ja Juulikin oli kotona.
Nukuttiin aamulla melkein yhdeksään asti ja katseltiin rauhassa lastenohjelmia.
Lähenpänä yhtätoista sitten kyselin neidiltä että suunnattaisko kaupunkiajelulle, käytäisiin moikkaamassa mummoa töissä ja vietäisiin Samulle ja Sirkalle lisäksi valokuvat jotka oli otettu hoidossa. Ensimmäinen vastaus oli että "ei äiti vielä, lastenohjelmat on kesken".

Käytiin sitten portissa, vietiin kirjeitä postiin ja moikattiin äitiäni. Juulia hieman ujostutti olla siellä, bussilastillinen oli lapsia yhtäaikaa niin hälinää oli hieman. Sitten Savontielle Samun ja Sirkan luokse kuvat viemään.

Juulin nukahdettua päikkäreille joskus yhden aikaan minä käväisin suihkussa ja touhusin omia hommia. Neiti nukkui puolisentoista tuntia ja sit välipalan jälkeen suunnattiin Kotkankujalle työkaverini Piian luokse kahville. Samalla sain kuolata hänen uutta kotiaan, ohhoh. ♥ Sanoinkin Piialle että tää sun kotis on oikea rauhallisuuden tyyssija. :D
Juotiin siinä sitten ne kahvit ja höpöteltiin. Juuli tykästyi Piian Väiski koiraan, olisi halunnut leikkiä sen kanssa koko ajan ja Väiskikin oli ehkä vähän liian innokas.

Sitten pikainen kauppareissu ja kodin kautta Puurtilaan Hennan ja Jeremiaksen luokse. Siellä menikin koko loppuilta. Tästä saattaa tulla jopa tapa että ollaan sit aina istumassa iltaa Juulin kanssa Hennan luona, sen verran mukavaa ja kotoisaa oli olla siellä, ettei ollu kiire minnekkää. Ihana Henna. ♥

Sit portista vielä hieman rahkaa ja mehukeittoa mukaan. Näin Nooran istuvan kaverinsa kanssa siellä kahvilla niin käytiin moikkaamassa, Juuli oli hieman ujo eikä uskaltanut puhua mitään. Taaskaan. Mutta jospa sit seuraavalla kerralla. 

Harmi kun ei ollut kameraa mukana, ois tullu tosi kivoja kuvia. Täytyy yrittää muistaa ottaa seuraavalla kerralla.  
Nyt lähden hiustenlaittoon ja sitten töihin näin sunnuntain kunniaksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti