tiistai 22. lokakuuta 2013

Heippatirallaa !

Muksu tuli sunnuntai iltana kotiin isänsä luota. Oltiin ihan vaan kotosalla sinä iltana ja puuhailtiin yhdessä kaikenlaista. 

Maanantai aamuna lähdettiin yhdeksän jälestä kauppaan koska mun jääkaapissa paloi oikeastaan pelkkä valo ja tietenkin sinne piti saada sitten täytettä. 
Tein lasagnea ♥ ja fetasalaattia. En tiedä mitään parempaa yhdistelmää kuin nuo kaksi. Pelkkää lasagnea en osaa syyä vaan siinä pitää olla messissä jottai muutakin. Juulikin tykkäs joka oli tosi kiva juttu, normaalisti kun neiti on hieman nirso ruuan suhteen. 
Jallu tuli poikkeamaan kahvilla töidensä jälkeen ja laittoi tuohon autoon hieman jotain ainetta jonka nimeä en nyt muista, mutta kuitenkin että se estää ovien jäätymisen kiinni. Muutamana aamunakun ollut hieman ongelmia saada ovia auki kun ei meinoo millää auveta.

Sitten lähdettiin neidin kanssa savontien suuntaan kun Sirkka olisi sen aikaa Juulin kanssa kun itse olisin Hennan kanssa salilla. Kävin myös cittarista katsomassa olisiko löytynyt salikenkiä, mutta näääääh. Ei siellä ollut. Joutuu ehkä zalandolta tilaamaan. Mutta mutta, pitkän tauon jälkeen, joka on kestänyt siis yli 2kk, niin menin salille. Onneks Henna pyyti messiin ! Vähän ehkä jos rennon letkeesti otin, eli en rehkinyt hulluna mutta tein asiat suurinpiirtein niinkuin normaalisti, niin kyllä tuntui kropassa. Tauko ei oo ollu kauheen hyvä asia mutta motivaatio on ollut totaalisen hukassa ja on ollut ongelmia saada sitä takaisin. Milloin kengät hiertää kun ne on siis myös oikeesti rikki ja milloin ei oo sitä omaa soitinta että voi kuunnella musiikkia ja milloin sitä mieluummi vaan makaa kotona kuin lähtee töiden jälkeen salille rehkimään. Jospa tää tästä. Henna on ainakin luvannu tsempata mua. :) Ja itseasiassa sain kaveriltani soittimen, kunhan kuulokkeet löytää vielä tiensä tänne niin avot ! Ja täytyy niitä kenkiäkin alkaa katselemaan..

Tänään nukuttiin aamulla kahdeksaan asti ja sit minä hieman siivoilin ja etin talvikamppeita esille. Kahdeltatoista olikin sitten aika rengas nyyssöselle talvirenkaiden laittoon. Sisälle mentäessämme Juuli sai työmieheltä kivan yllärin. Tuollaisen tarran, jonka sitten Juuli halusi laittaa kiinni lelukoriinsa. Nyt se on michelin - kärry !


Aikani oli hieman myöhässä niin soitin Sirkalla ja kysyin olisiko Juuli voinut tulla hänen luokseen nukkumaan päiväunia ja tämä kävi hänelle. Uskoin ettei Juuli olisi jaksanut siellä hirveän kauan odotella kun näytti muutenkin niin väsyneeltä. Lopulta sain sitten autoni takaisin ja suunnistin kotiin odottelemaan Sirkan soittoa että neiti on herännyt ja voisin hänet hakea. Noh, kello oli puoli kolme jo ja mietin että mitenkähän pitkään neiti nukkuu kunnes Sirkka soitti ja sanoi ettei tyttö oo suostunu päiväunille ollenkaan ! Nooh, mikäs siinä, illalla luultavasti uni tulee sit paremmin.

Lähdimpä siitä kotoa sitten hakemaan Juulia mutta poikkesin rellunkulman kautta, vai mikähän se nykyään onkaan, niin ostamassa pyykinkuivaustelineen joka tulisi tuparilahjaksi äidilleni. Hän on siis muuttanut uuteen kotiin Kolmalle ja olimme menossa Juulin ja Sirkan kanssa sinne kyläilemään ensimmäistä kertaa.
Ja neitihän oli enemmän kuin innoissaan päästessään käymään hauhau mummon luona, (äitini on Juulille hauhau mummo sen takia kun koiria on niin monta) ja kun sai katsella koiranpentuja sekä leikkiä aikuisten koirien kanssa.







Kuuden maissa lähdimme jatkamaan matkaa kun piti napata Sirkan lapsenlapsi kyytiin Kuvansista ja viedä hänet kämärille jääkiekkoharjoituksiin. Hieman oli outoa ajaa sinne pihaan kun viimeksi tullut käytyä siellä silloin kun olin Samun kanssa yhdessä. :D 
Käytiin vielä Sirkan luona kun hän halusi tarjota minulle kaalilaatikkoa ja pakko sanoa että se on niin TAIVAALLISEN HYVÄÄ ETTÄ !!! ♥ Se on vaan jotain todella hyvää, nams.
Sitten suunnaksi koti ja nukkumaan meno. Neiti nukahtikin aika hyvin, johtuen päiväunien puutteesta. Unia !

17 kommenttia:

  1. Onko sulla joku mies? :P

    VastaaPoista
  2. Olen vaan viime aikoina nähnyt sua parinkin eri miehen kanssa liikkumassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja se tarkoittaa automaattisesti sitä että mulla on niiden kanssa juttua ? Joo, ei ole, ne on vaan mun kavereita eikä muuksi muutu. :)

      Poista
    2. Horatsu mikä horatsu.. :)

      Poista
    3. Minäkun luulin että huoraamisesta maksetaan. :D

      Poista
    4. Niin ja jos sulla on pokkaa näyttää naamas niin tuu sanomaan se kasvotusten. :D Mua ei paljoa kiinnosta tämmöiset nou laiffit. :) Otan asiaan eritavalla kantaa jos joku uskaltaa sanoaa asiansa suoraan. :)

      Poista
  3. Sinuna en koskisi varattuihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kenen varatun kanssa oon nyt käyny kahvilla ? Jos oon sinun miehes kanssa käyny kahvilla, niin oo hyvä ja tuu sanomaan suoraan niin asia on sillä selvä. :)

      Poista
  4. Voi jessus että ihmiset kehtaa tulla vinkumaan. Ei oo helppoa näillä ihmisillä ketkä vinkuu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielipiteensä saa toki jokainen ilmaista, mutta mä oon sitä mieltä, että jos on toista ihmistä vastaan jotain, niin mieluummin tulee sanomaan suoraan kuin että huutelee netissä ilman nimeä. Ainakin arvostaisin sitä enemmän. :) Täällä on niin helppo huudella kaikkia ilman seuraamuksia. Mutta helpostikkos nuo saa selville. :)

      Poista
  5. Immeisillä ei oo omaa elämää, pittää puuttua toiste tekemisiin ja päästä pätemään. -Jallu

    VastaaPoista
  6. Voi apuva, mitä ihania koiranpentumussukoita :) !!!

    -Paula

    VastaaPoista
  7. ;) ehkä joskus.... Ei voi tietää :)

    -Paula

    VastaaPoista