sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Parhautta

Pitkästä aikaa viikonloppu vapaa ja tyttökin on minun luona ! ♥ Perjantaina ei tehty mitään kovin erikoista. Pääsin töistä kuudelta ja loppuilta vaan olla möllötettiin tässä kotona ja Juri kävi meitä moikkaamassa. 

Lauantaina aamusella siivoilin ja Helena tuli joskus kahden maissa tänne. Odotettiin että neiti herää ja juotiin siinä kahvit sekä vaihdettiin kuulumisia. Helena lähti puoli kolmen maissa heittämään äitiänsä ja Heikkiä Joroisiin ja äitini tuli tähän Juulia katsomaan niin minä pääsin ruokakauppaan. Helena tuli sitten vielä uudestaan illalla tähän mukanaan hesen herkut ! Nams. Iskä ja Kerttukin tuli piipahtamaan niin saivat lapset leikkiä keskenään. Loppuilta vaan sohvalla maaten ja telkkaria katsellen.

Tänään sitten aamusta kun herättiin niin leikittiin paljon ja katseltiin lastenohjelmia. Ja aloitettiin pääsiäinen vähä etukäteen herkuttelemalla pääsiäismunilla ja mämmillä. Tai tuo mämmi ei nyt herkkua oikeestaan ollu. Muistelin että se ois ollu parempaa mutta aika pahanmakuista oli. Ei tytöllekkää maistunu. :D Tein ruuan ja laitoin tytön sitten päiväunille ja aloitin itse salkkarit-maratoonin. Neidin herättyä syötiin välipala ja lähdettiin ulos pulkan ja suksien kera. Juuli pääsisi ekaa kertaa hiihtämään !




Ja ai että meillä oli kivaa ! Hiihdeltiin ihan jokusen aikaa tuolla talojen takana kun siellä meni hiihtolatu. Sitten käytiin pulkalla laskemassa. Aivan mahtava päivä takana ! ♥

Samukin tuli sitten myöhemmin illalla käymään ja viettämään aikaa Juulin kanssa. Kun Samu lähti me kateltiin tytön kanssa salkkareita ja ihasteltiin hetki parvekkeella revontulia. Aivan huippu viikonloppu muutamia vitutuksia lukuunottamatta.

5 kommenttia: