tiistai 7. tammikuuta 2014

Itsensä niskasta kiinni ottamista

Vuosi vaihtui ja mielessä on paljon asioita joiden haluaisin toteutuvan. Ehkäpä nyt ihan ensimmäisenä on se, että jaksaisin alkaa taas liikkua. Se piristäisi niin paljon ja antaisi virtaa. Ja saisi aina hetken sitä omaa aikaa. Nyt ei oo enää tekosyitäkään koska ne on korjattu. Ennenhän vetosin aina siihen kun ei oo soittimeen kuulokkeita niin ei voi mennä salille kun ei saa kuunnella hyvää musiikkia. No nyt ne kuulokkeet on vihdoin ostettu. Sit kengät oli menny rikki ja ne hierti enkä ollut vaan saanut aikaiseksi raahattua itteeni kenkäkauppaan kuin vasta viime viikon perjantaina. Mukaan lähti Niken kengät.


Ja pakko kiittää erästä Kesportin työntekijää hyvästä asiakaspalvelusta. En ole tainnut ikinä sanoa suoraan myyjälle jos olen ollyt tyytyväinen ja nyt sitten sanoin. Ja huomasi että myyjä oli kiitollinen. Ne pienetkin sanat voivat saada toisen niin iloiseksi. :)

Ostin myös pöytään uudet tabletit kun oli alennuksessa ja kynttilöille oman lootan.



Tänään onkin ensimmäinen vapaa kuuden työpäivän jälkeen. Käytiin aamulla Sirkan ja Juulin kanssa gigantissa ostamassa Sirkalle uusi puhelin ja mun matkaan tarttui vedenkeitin. 


Perjantaina olisi vasta aamuvuoroon meno joten pitää nauttia nyt näistä vapaista. Touhuta lapsen kanssa ja yrittää nähdä ystäviä. Ja jospa sitä jaksaisi lenkillekkin illalla raahautua.

Kunhan kaverini tulee laittamaan vielä yhden hyllyn ja peilin seinälle niin teen pyydetyn asuntopostauksen. Tällä viikolla oli puhe että laitettas tavarat paikoilleen joten toivon mukaan pääsisin viikonloppuna tekemään.

6 kommenttia:

  1. Mistä päin Kommilaa löysit uuden asunnon? :) Puurtilan sillan läheltä vai enemmän Tehtaankoulun läheltä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on vähän niinku siinä niiden välissä. :)

      Poista
  2. Moikka. Olen nähnyt sua muutaman kerran portissa töissä. Kiinnostais vaan että minkälainen elämäntilanne sulla on, oletko sinkku? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka. No siellähän minut varmasti näkee ja aika useasti. :) Juu sinkku olen. :)

      Poista
  3. Kiinnostaisikos sinua joskus lähteä kahvilla käymään n. 30 vuotiaan miehen kanssa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän sitä varmasti aina kahvilla voi lähteä käymään, kiva olisi kyllä tietää kuka henkilö on kyseessä. :)

      Poista