sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Asunnon esittely

Nyt on kaikki tavaratkin saatu paikoilleen joten teen lupaamani asuntoesittelyn. Hirveästi tänne tekisi mieli ostaa kaikkea ja ensimmäisenä on varmaan menossa vaihtoon sohva ja keittiön pöytä. VIHAAN niitä. Ennen en vihannut, nyt vihaan. Sit tuonne Juulin huoneeseen joku kiva hyllykkö systeemi on hankinnassa. Mutta aloitetaas. 

Eteinen ja käytävä




Pesuhuone




Keittiö





Juulin huone




Olohuone / Makuuhuone





11 kommenttia:

  1. Miks muutit (nähtävästi pienempään?) asuntoon? Eikös se edellinen asunto ollut parempi, ainakin kuvista päätellen? Tämä näyttää vähän ahtaalta ja epäsiistiltä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa tämä on yhden neliön isompi, tämä on 61.5 neliöinen. Olihan se edellinen parempi näöltään koska oli vasta rempattu ja wartalo kotien asunto. :) Eihän tätä voikkaan verrata siihen, tämä on tosi vanha talo eikä oo uusittu kun joistain huoneista lattiat, muuten kaikki on alkuperäisessä kunnossa.

      Poista
  2. Miks sulla on noin iso sänky jos et seurustele? Onko sulla useinkin miehiä yövieraina? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on sänky jonka ostin ollessani vielä Juulin isän kanssa yhdessä enkä oo nähnyt tarpeelliseksi ostaa uutta ja pienenpää. :) Sehän toki tarkoittaa sitä että on paljon yövieraita jos on iso sänky ? :D

      Poista
  3. Toihan on paljon huonommassa kunnossa ku edellinen asuntosi?? ja todella vanhan näköiset lattiat, kaait, vessa yms.. miksi halusit muuttaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on huonommassa kunnossa, todellakin. Tämä on vanha talo eikä näitä oo peruskorjattu muistaakseni. Mietin kyllä ennenkuin tänne muutin että tykkäisinkö yhtään asua tässä kun tämä on näöltään niin paljon erilaisempi kuin entinen asunto mutta ihan puhtaasti muutin sen syyn takia, kun vuokra nousi niin suureksi siinä edellisessä asunnossa etten halunnut maksaa siitä niin paljoa. :) Kaapit ollaan maalaamassa valkoisiksi, en halua että ne jäävät sinisiksi. Mutta mieluummin maksan pienenpää vuokraa vanhassa asunnossa jonka voi sisustamallakin laittaa kivaksi, kuin että rempatussa kämpässä jossa vuokra on korkea ja alue jolla en tykkää asua. :)

      Poista
    2. Ja lisään vielä että mulle oli tärkeä asia että Juuli saa oman huoneen ja täällä se toteutu. :) Ei tämä tule olemaan loppuelämän asunto, mutta yksi vaihe sellaiseen. :)

      Poista
  4. Moikka. Voitko tehdä postauksen kuvien kera sun suloisesta kissasta, että mitä sille kuuluu ja jos olet käynyt sen kanssa ulkona niin miten valjaskävelyt sujuu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon tainnut joskus tehä postauksen Mörristä mutta voin tehdä kyllä uudenkin. :)

      Poista
  5. Mörri parka ihan ulapalla uudesta kodista tuossa kuvassa :), stressaako se muuttoa paljon? Yritä tehdä sen olo mukavaksi, mitä omiin kissoihin tulee niin ne stressaa pieniäkin muutoksia kotona todella paljon :/

    VastaaPoista