sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Lomakuulumisia

Kohta olisi viikko lomaa takana ja voisin hieman kertoa mitä me ollaan puuhailtu. Maanantaina ei puuhailtu mitään sen erikoisempaa kuin oltiin kotona tytön kanssa ja käytiin kirppiksillä. Entisen seppälän alakerrassa olevalta kirppikseltä löytyi Juulille muutama dvd ja oranssi kirppikseltä löytyi pieni pehmolelu jonka neiti välttämättä halusi.


Postissa oli myös saapunut tälläinen yllätys. Eikun kahveja vaan keittelee !



Tiistaina Sirkka tuli aamusella tähän ja mä lähdin käymään pitkästä aikaa salilla. Edellisellä viikolla olin tehnyt vaan aerobista joten salilla käynti tuntui tosi mieleiseltä. Pyörähdettiin myös neidin päikkäreiden jälkeen kirppiksellä viemässä lisää tavaraa kun kauppa on käynyt hyvin. Viiden maissa mummoni tuli sitten hakemaan tytön hänen luokseen kyläilemään muutamaksi yöksi. On mun mummo kyllä ihana kun se tykkää niin paljon touhuta Juulin kanssa. Illalla näinkin sitten vaan kavereita ja kattelin elokuvaa.

Keskiviikkona lähdin kymmenen maissa ajelemaan kohti Mikkeliä. Tarkoituksena siis pitkästä aikaa nähdä Heltzua. Hänellä oli silloin vapaapäivä joten oltiin aikasemmin sovittu että tulen sitten käymään. Perille päästyäni juotiin kahvit ja Heltzu oli leiponu piirakkaa jonka kanssa oli jäätelöä, NAMS ! Käytiin sitten kiertelemässä kaupungilla ja kerrankin sieltä löytyi kaikenlaista ostettavaa. Kun nälkä yllätti suuntasimme Amarilloon syömään. Tosi ihana päivä kaikinpuolin oli ja joskus kuuden maissa lähdin sitten ajelemaan kotia kohti. Tälläisiä ostoksia tarttui mukaan.





Sekä alusvaatteita lähti myös mukaan. 

Torstaina sitten herättyäni suuntasin taas kirppikselle ja samalla odottelin Jennan soittoa kun tarkoitus oli käydä kahvilla ja ehkä kakkupalalla jossain. Ikävä oli kyllä huomata että olin tainnut vilustuttaa itseni. Kurkku oli tosi kipeä ja nenä aivan tukossa. Ne on noita ilmastoinnin ihanuuksia kun pitää vähän liian kylmällä.. :D Kirppiksen jälkeen pyörähdin Modassa mutta ei sieltä löytynyt mitään ja sitten Jenna jo soittikin ja suunnattiin Nautintoon. Kahvi + iso pala kakkua, 4e. Ja mikä makuelämys ! ♥ Ja seura tietenkin, kiitos Jenna. 
Juulin oli tarkoitus tulla kuuden aikaan mutta mummo oli niin täpinöissään kun olivat iltatorilla käymässä ettei malttanut tuoda tyttöä vielä. Joten siivoilin sitten siinä hieman odotellessa ja kahdeksan jälkeen neiti saapui kotiin. Oli kiva kuulla mitä kaikkea olivat touhunneet ja mitä kaikkea Juuli oli tehnyt. Neiti oli jopa uskaltanut ratsastaa ponilla ! Hurjan iso tyttö jo. ♥

Perjantaina touhuiltiin kotona ja oltiin Sirkan luona melkein koko ilta, sovittiin sitten että tullaan lauantai aamuna lettukesteille, Sirkka tekee nimittäin aivan sairaan hyviä lettuja ! Sluprs. Nukkumaan meno venähti melkeen kahteentoista asti kun alkoi kova ukkonen eikä Juuli uskaltanut alkaa nukkumaan. Piti olla sängyssä hänen vierellään ja pitää kädestä kiinni. Onneksi ukkonen lopulta loppui ja neiti nukahti.

Lauantaina tosiaan mentiin sitten sinne isomummon luokse kun oltiin herätty. Yli kymmenenhän se kello jo oli, eikä kyllä ihmekkää. Siellä sitten nautiskeltiin lettuja ja Juuli innostui heittämään omat kenkänsä parvekkeelta alas. Tultiin kotiin sitten päikkäreille ja Heltzu tuli samalla kyläilemään. Innostuin siinä sitten samalla leipomaan mansikkakakun. 


Sunnuntai aamu lähti käyntiin lastenohjelmilla ja valmistellessa neitiä isänsä pikkuveljen rippijuhliin. Vähän ennen kahtatoista Samu sitten haki neidin ja mä jäin kotiin pesee pyykkiä sekä kävin tekee ruokaostoksia. Kolmen maissa Samu oli sitten tuomassa Juulia kotiin ja minäkin olin juuri kotiovella kunnes huomasin että eihän mulle hittolainen oo taaskaan kotiavaimia mukana.. Pitäis varmaan teettä kaulakoru tai vastaava niistä avaimista että ne varmasti ois sit mukana. No, eikun savontielle hakee Sirkalta vara-avaimia ja kiireen vilkkaa laittamaan neitiä päikkäreille. Neljän aikaan sain sitten neidin nukahtamaan ja puoli kuudelta piti herätellä ettei nukkuisi liian kauaa. Syötiin siinä sitten pikaisesti ja lähdettiin Sirkan luokse viemään vara-avain takaisin. Käytiin myöhemmin illalla sitten vielä kaverin ja Juulin kanssa Puurtilassa uimassa ja uskalsin itsekkin jopa uida, sen jälkeen kun Juuli oli kerenny kastella mut kokonaan. Ihana ipana. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti