torstai 20. kesäkuuta 2013

Finally

Vihdoinkin raaskin ostaa sen. Nimittäin sykemittarin. Nyt alkais mun treenikamat näyttämään aika hyvältä, vielä pitäisi uudet salikengät ostaa kun noissa vanhoissa reebokin kengissä on alkanut sivuilta tulemaan ne sellaiset kovat osat läpi jotka sitten hankaa jalkaa inhottavasti. Mistäköhän löytyisi hyvät hinta-laatu suhteeltaan olevat kengät. Mielelläni ostaisin vaikka prismasta kun sitten saisi bonuksiakin mutta siellä ei ainakaan eilen näyttänyt olevan mitään kivoja. Jospa alkaisin sitten katseleen zalandosta tms.


Juuli nukkuukin nytten päikkäreitä ja Samu tulee häntä hakemaan luultavasti viiden aikaan. Toivottavasti viettävät kivan juhannuksen, minulla se menee töissä ollen. 

Ainiin. Ja äitini koiralle Basyalle syntyi ensimmäiset pennut tänään. ♥ Saattaapi olla että iltasella menen niitä katsomaan jos kaikki on mennyt hyvin.

4 kommenttia:

  1. Paljon tuollainen maksaa?

    VastaaPoista
  2. Noita on erihintaisia, riippuen mitä ominaisuuksia siihen haluaa. Tuo oli alle 80e.

    VastaaPoista
  3. Oi kun kallis :') En raaski kyllä vielä ite ostaa!

    VastaaPoista
  4. Pitkään minäkin venytin tuon hommaamista kun en raaskinut ostaa, mutta nyt ei sitten ostetakkaa herkkuja vähään aikaan :D Tuo oli kuitenkin halvimmasta päästä, ne toiset oli iha sika kalliita :(

    VastaaPoista