maanantai 3. syyskuuta 2012

Loma tunnelmissa

Sirkka tuli aamusella ennen yhtätoista tänne meille neitokaista kaitsemaan jotta minä pääsen hieman kaupungille ja hoitelemaan vakuutusasioita.
Ensiksi suuntasin Vauvattareen ostamaan Juulille aterimia. Tälläiset tarttu mukaan. Ja uskokaa vaan miten haltioissaan tyttö taas oli. On se niin pienestä kiinni. Näinpäs samalla Saaraa, kiva oli jutella pitkästä aikaa. Pitää mennä tässä jokupäivä heillä käymään uutta tulokasta ihastelemassa. :)


Ja sitten pääasiaan. Minulta uupuu bikinit, jotka ovat aikalailla tarpeelliset ensiviikon reissuamme varten. Lähdetään Heltzu rakkaan kanssa lomailemaan ! Palaan lähenpänä asiaan uudestaan. :) Mutta KappAhllista löytyi kivat, eikä maksanut ku 3e/kpl. 




No sitten olikin jo aika tapiolaan hoitamaan vakuutusasioita. Minusta on aina kiva mennä sinne koska mulla on niin huippu työntekijä siellä aina auttamassa ! Eipä oo toista samanlaista. :) Vakuutusasioiden hoiduttua suuntasin vielä H&Mlle katsomaan mitä löytyy. Ja löytyihän sieltä. Nämä. Huivi syksyä varten, koristekukat iha huviksee ja läpökkäät ja mekko ulkomaanreissua varten. :)





Ja löytyi VaihtoStoresta myös elokuvia. 
Nautittiin vielä ennen Sirkan lähtöä mokkapala kahvit, on ne perkele vaan niin hyviä !

Sitten eikun imuri heilumaan, viime siivouksesta onkin kulunu jo melkee viikko ja sen kyllä huomas.. Eihän tuossa siivoomisessa mennykkää ku neljä tuntia. Kerrankin olin aika nopea. Jos sitä vaikka huomenna laittelis Ifolorilta tulleet kuvat niille varattuihin kehyksiin. En kehtaa nyt alkaa kolistelemaan kun tyttö nukkuu jo toista tuntia. Tuntuu olevan aika herkkä heräämään koviin ääniin. Ja mikä parasta, salkkarit palas kesätauolta. Tätä on odotettu. <3

Mutta nyt sohvalle odottamaan että BB alkaa. Öitä !



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti