torstai 20. syyskuuta 2012

Arkeen paluu

Kotiin paluu tuntui aivan mahtavalta mutta toisaalta todella haikealta. Niin mahtava viikko oli ollut takanapäin että sitä olisi mielellään jatkanut vielä vähän aikaa. Teen myöhemmin postauksen kokonaisuudessaan reissusta. Maanantai yönä olin joskus yhdentoista jälkeen kotona. Olin olettanut aiemmin edellisellä viikolla että pääsen tulemaan valmiiseen kotiin mutta yllättäen pesuhuone remppa ei ollutkaan menny aivan suunnitellusti, luultavasti vasta keskiviikkona olisi homma valmis. Onneks mulle oltiin jätetty tänne avain jolla pääsisin käymään viereisessä talossa vessassa, pönttö kun ei paikallaa ollut. Ja muutenkin kauhia kaaos, mutta en jaksanut antaa asian häiritä. Tältä näytti kotona kun tulin.





Masentuinen mielin aloin purkamaan matkalaukkua. Jossain vaiheessahan sekin on tehtävä, parempi hoitaa heti alta pois. Ja että mitenkä ikävä mulla olikaan ollu läppäriä ! Koneella tuli istuttua kahteen asti. Eikä edes väsyttänyt, normaalisti tuohon aikaan oli rientalot vasta alkamassa. 

Tiistaina äitini tuli hakemaan minua luokseen jotta nään Juulin. Voi luoja sitä tunnetta kun näin rakkaan tyttöni yli viikon erossa olon jälkeen ! ♥ 


Juulin päikkäreiden jälkeen suunnattiin sitten Sirkan luokse. Majailtiin hänen luonaan yksi yö, jotta remppa valmistuu. 

Keskiviikko aamuna sitten suunnistin kotiin siivoamaan. Ai kamala sitä homman määrää. Tuntu että kuolema tulee, (krapula kolkutteli vieläkin hieman ovella). Onneksi Laura tuli pelastamaan minut ja antoi aiheen tauolle, kahvit juotiin ja kuulumiset vaihdettiin sekä kerroin reissusta ja annoin tuliaisen. Siskokin tuli käymään hieman myöhemmin. Iltasella tytön haku ja kaupan kautta kotiin. Tuntuipas hyvältä olla "oman pikkuperheen kesken" kotona. Vieläkun Mörri saahaan tänne niin kaikki on hyvin.

Torstaina aamutohinoiden jälkeen lähdettiin käymään kaupassa. Enpäs muistanutkaan mitenkä KIVAA (lue, ei kivaa) olikaan olla kahdestaan tytön kanssa kaupassa. :D
Matkaan tarttu tytölle nämä. Ihan itse sai valita.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti