tiistai 29. toukokuuta 2012

Plaaaaahhhh

Vittu sanonko mistä tää tiistai on tehty.. Aamusta alkaen on vituttanu, ärsyttäny, raivostuttanut ymymym. Oletin koko ajan että ne remppamiehet tulee tähän yheksän aikaan, no ei niitä vielä yhentoistakaan aikaan näkyny ja soitin talkkarille että missä ne viipyy ja mies vaan totesi ettei ne tänään oo tulossa. Olin sillee että justiinsa, olinpa taas itte kuvitellu olemattomia. 


Ja sainpahan tarkan tiedoin eräistä asioista joita kävin hoitamassa. Sanonpahan vaan että oon alusta alkaen ollut oikeassa mutta minua ei vaan ole uskottu. No, mutta nyt on mulla todisteet. :) Ja vankat sellaiset.


Ja hitto että on vammainen tuo pesuhuoneen ovi, on niin kapee ettei siihe meinaa mikään turvaportti mahtua. Turhaan vauvattaresta raahasin portin kun ei se mahdu. Jospa se minkä äiti tilas jostain koiratarvike sivuilta ois sitte sopiva, sama porttihan se käy koirille ja lapsille :) Tai sit pyydän talkkaria sahaamaan ovea isommaks..


Noo, ja sitten kaiken muun p*****n lisäks postissa oli lappu kelalta. Eivät maksa sähkölaskua joka oli ajalta jolloin meillä on perheessä vielä kaikki hyvin ja asuimme yhdessä. Syy mikseivät maksa oli se että laskussa oli eräpäivä vasta kesäkuussa ja olimme eronneet jo toukokuussa.. PERKELE ! Ei taida päätöksestä valittaminenkaan auttaa. Kaverilla oli ollut sama tapaus ja oli itse joutunut maksamaan laskun. 


Kuiteskin, edes jotain positiivista tässä päivässä. Elli ja Jooa tuli kylään. Juuli oli ihan onnesta soikeena kun sai leikkikaverin. Tässä muutamia kuvia.









Ja siellä ! Juuli antoi pusun Jooalle ! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti