lauantai 9. marraskuuta 2013

Kommentointi asiaa

Jatkossa en enää julkaise asiattomia ja haukkuvia kommentteja. Kirjoitan täällä kuitenkin vaan omaksi ilokseni enkä halua tälläistä ilmapiiriä. Joten jos jollain on jotain mielen alla, niin voi tulla hihasta nykäisemään niin jutellaan kuten aikuiset, kiitos ! 

Hyvää isänpäivää kaikille isille ja isänmielisille ! :)

5 kommenttia:

  1. Itse olen toistaiseks säästynyt negatiivisilta kommenteilta.. Lukasinkin että sinä olit sellaista saanut ja ne kannattaakin jättää aivan omaan arvoonsa.. Anonyyminä on hyvä haukkua toista, taitaa hänellä itsellä olla vaan niin kurja elämä, että päätti pahoittaa jonkun toisenkin mielen! Näitä postauksiasi luettuani, olet minusta todella mukavan oloinen ja aina on mukavaa päästä lukemaan sinun ja tyttösi kuulumisista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkia kun ei voi miellyttää ja kyllä minä tiedän ketkä noita kirjoittelee, aika helposti ne saa selville. Minusta vaan on aika raukkamaista juuri huudella anonyyminä, mutta kun ei uskalleta tulla asiasta päin naamaa sanomaan niin sitten pitää huudella täällä. Ennen julkaisin kaikki kommentit koska ei mulla oo mitään salattavaa mutta nyt en aio julkaista asiattomia kommentteja koska ilmapiiri täällä muuttuu niin inhottavaksi. Tietenkin luen kaikki tulleet kommentit että varmasti joku jatkaa niiden lähettelyä mutta onneksi en välitä enää. :) Pääasia että ite tietää miten asiat on ! Ja kiitoksia. :) En minä oo niin paska ihminen, ei ainakaa läheiset oo valittanu. :D Kaikista kun ei tarvitse tykätä !

      Poista
  2. Kirjoituksiasi on hirmu mukava lukea! Ja sinulla on suloinen tyttö. :) Mutta oletko miettinyt miksi saat niin paljon negatiivisia kommentteja? Luin äsken aikaisempien kirjotustesi kommentteja ja oikeastaan kaikki olivat huonoon sävyyn kirjoitettuja.. :/ Eivät kai kaikki voi olla vain mollaamista ja paskan jauhantaa? Olisitko itse aiheuttanut ne? Hauskaa Talven odotusta! :) -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. :) En oikein osaa sanoa, kenellekkään en ole pahaa halunnut tehdä enkä usko että olen niin tehnytkään. Täällä on paljon ihmisiä ketkä ei pidä minusta mutta heillekkään en ole mitään pahaa tehnyt. Eräistä ihmisistä on vaan hauska jauhaa muista paskaa ja olen kuullut että ihan porukassa mollaavat muita. Saattaa olla että olen joillekkin joillain tekemisilläni aiheuttanut ehkä mielipahaa. Olen yrittänyt asioista sopia mutta kaikki eivät ole anteeksi antavaisia. Eikä sille voi mitään. :) Ja mikä on omasta mielestä oikein, ei välttämättä ole toisten mielestä. Kiitos hyvästä kommentista ! :)

      Poista
    2. Ja vielä pitää sanoa myös sen verran, että jos minusta ei tykätä, niin miksi vaivautua mollaamaan tänne, eikö voisi vaan antaa olla. Tai jos ärsyttää niin, niin tulisi vaan suoraan sanomaan jos on pokkaa. En anna hirveästi mitään arvostusta nimettömänä huutelemiselle. :)

      Poista