sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Viikonloppu

Minulla oli perjantaina taas aamuvuoro ja pääsin yllättävän aikasin jo kotiin, puoli yhden aikaan. Juulihan oli sitten vielä tuohon aikaan nukkumassa päiväunia hoidossa joten ajattelin pyyhältää kelan kautta kun oli muutamia asioita hoidettavana. Kävin myös pikaisesti moikkaamassa Senjaa hänen työpaikallaan.
Varttia vaille kaksi sitten nappasin tyttösen matkaani ja suunnattiin hakemaan Jallu töistä. Sitten kodin ja välipalan kautta lenkille. 
Samu tulikin siinä sitten ennen viittä hakemaan Juulia hänen luokseen viikonlopuksi. 

Meillä olikin sitten Jallun kanssa suunnitelmissa mennä katsomaan Iron Man 3, joten elokuvateatteriin suuntasimme kuuden aikaan. Aaah, Robert Downey Jr. on vaan niin kuolattava mies !
Leffa oli kokonaisuudessaan hyvä, ainut huonopuoli vaan minun mielestä oli se, että kun se oli 3D, niin olisi pitänyt mennä aivan viimeiseen riviin istumaan. Jouduin hirmu lysyssä olemaan tuolissa kun tuntu että tekstit hyppii silmille. Oltiin siis suunnilleen jossain puolivälissä salia. Ollaanpa sit seuraavalla kerralla viisaampia. Ja sainpahan kivat painaumajäljet laseista nenääni.

Lauantaina herättiin joskus kymmenen maissa ja mä lähdin sitten suihkun jälkeen käymään Jennan kanssa kahvilla. Päädyttiin kauppakadulla olevaan kotileipomo björniin. Itse nautiskelin kahvista ja munkkirinkelistä kun Jenna otti kahvin ja lihapasteijan. Naminami.
Lähdettiin sitten joskus kolmen maissa Jallun kanssa suuntaamaan Mikkeliä kohti, tarkoituksena käydä moikkaamassa Helenaa ja jos kerkeäisi, niin etsiskellä minulla kenkiä. Ja, kyllähän sieltä minulle kengät lopulta löytyi. Ja kaksin kappalein.




 Käytiin sit syömässä subissa ja Heltsun luona juotiin kahvit. Takaisin Varkaudessa oltiin joskus yhdeksän aikaan. Piipahdimme myös moikkaamassa Hannaa ja Teaa Könönpellossa, siellä oli Suomen kannustus kovassa vauhdissa menossa ! Sit filmarin kautta ja matkaan tarttui IHANAN UPEA Magic Mike - elokuva !



Kyllä silmä lepäs kun tuon katsoi. Pakko myöntää. Ohhoh.

Tänään sitten käytiin vaan kaupassa ruokaostoksilla ja cittarista tarttui mukaan ulkohousut Juulille. 


Pikkuneiti sit saapuikin kuuden aikaan takaisin kotiin. Voi kun oli jo kauhee ikävä tullut. Ihana arki alkaa nyt sit taas. ♥

6 kommenttia:

  1. Onko Juuli joka viikonloppu isällään, vai miten usein? :)

    VastaaPoista
  2. Aina parilliset viikonloput, perjantai illasta sunnuntai iltaan. :)

    VastaaPoista
  3. okei, taitaa olla aika yleinen käytäntö tollainen. :) onkos hän sitten juhlapyhinä vuorovuosin molempien vanhempien luona? :)

    VastaaPoista
  4. Joo, suositeltavaa on tuollainen käytäntö, noin pienelle lapselle ei ois ollu kauheen hyväks viikko ja viikko käytäntö, minun mielestä on parempi näin. :) Joo, vuorovuosin on juhlapyhät. Viime joulun tyttö oli isällään niin tänä vuonna saa olla sit minun luona, ainut että äitienpäivän on aina minulla ja isänpäivän isällään, oli sitten kumman tahansa viikonloppuvuoro. :) Ja tietenkin jos Samu vaan haluaa, niin saa olla Juulin kanssa useamminkin, mutta enenpää en voi vaatia kuin mitä sopimuksessa on, hienosti kuitenkin on neiti saanut käydä aina isällään vaikkei olisi hänen vuoronsa ja voimme sovussa vaihtaa viikonloppuja jos hänellä sattuu olemaan jotain menoa juuri silloin kun lapsi olisi tulossa hänelle. :)

    VastaaPoista
  5. Okei :) hieno juttu että lapsi saa sovussa ja tasapuolisesti tavata molempia vanhempiaan. :) )

    VastaaPoista